reklama

Exkluzívny byt alebo kancelária v centre Trnavy za neexkluzívne ceny – to je projekt Leonardo

Jednu z posledných príležitostí získať v historickom centre mesta Trnava byt alebo vlastnú kanceláriu ponúka polyfunkčný dom Leonardo. Objekt je situovaný v severovýchodnej časti historického jadra mesta Trnava. Obklopuje ho palácová zástavba univerzitných budov, Arcibiskupský úrad či ranobarokový Chrám sv. Jána Krstiteľa. Navrhovaný objekt Leonardo rešpektuje hodnoty cenného územia, do ktorého sa snaží vstupovať veľmi citlivo prostredníctvom súčasných výrazových prostriedkov.

Byt’, či nebyt’ v centre Trnavy?

“Budúcim majiteľov bytov a kancelárskych priestorov poskytne Leonardo maximálny komfort v ponímaní materiálovom, technologickom alebo z pohľadu prístupu zo strany investora. Projekt je takpovediac živý a v súčasnej fáze ponúka množstvo individuálnych riešení na mieru a podľa želania klienta,” vysvetľuje Michal Žitník z realitnej kancelárie Neoreal, ktorá exkluzívne zastupuje investorskú spoločnosť Apartment Trnava In, s.r.o.
Polyfunkčný dom riešený v tvare písmena “L” má jedno podzemné a štyri nadzemné podlažia, z toho najvyššie je podkrovné. Na prízemí sa budú nachádzať obchodné priestory, dve podlažia zaplnia bytové a kancelárskej priestory. Na 3. poschodí sú navrhnuté podkrovné byty. Dostatok svetla poskytujú priestorom francúzske okná, strešné okná a loggie. Nadzemmné podlažia ponúkajú exkluzívne výhľady na okolité historické budovy.

“Klientom ponúkame okrem už spomenutých benefitov aj nesmierne výhodné ceny bytov do osobného vlastníctva, ktoré začínajú na mimoriadne priaznivej úrovni od 1300 eur s DPH. Ide o ceny, za aké sa predávali ešte pred rokom či dvomi byty na sídliskách. My ponúkame zákazníkom exkluzivitu priestorov v historickom jadre mesta Trnava so všetkým, čo k tomu patrí,” dopĺňa Andrej Matys z Neorealu.

Vizualizácia riešenia polyfunčného domu Leonardo

Leonardo je skvelou príležitosťou aj pre podnikateľov či firmy, ktoré hľadajú vlastné priestory. Rovnako vynikajúce a exkluzívne priestory postavené na mieru môžete získať v Leonarde už za 1660 eur/m2.

Apartment Trnava IN je dcérou úspešnej šalianskej spoločnosti Invest In, za ktorou je viacero väčších developerských projektov. Aktuálny projekt Leonardo v centre Trnavy ponúka vyvážený mix navzájom sa doplňujúcich funkcií ako obchod, služby, administratíva a bývanie. Funkčná pestrosť má mestotvorný charakter s ambíciou oživiť túto časť historického jadra a ponúknuť kultivované mestské prostredie a verejný priestor.

V podzemnom podlaží je navrhnutá hromadná garáž pre obyvateľov domu a zamestnancov kancelárií a obchodov s 34 parkovacími státiami vrátane miesta pre imobilných, 24 pivničných kobiek a technické priestory. Rampa pre vjazd a výjazd vozidiel ústi do komunikácie ktorá sa pripája na Hollého ulicu.

Viac informácií získate na www.leonardoin.sk, tel.: 0911 123 374, 0911 321 474, e-mail: neoreal@neoreal.sk.

(inzercia)


Ulož ako PDF
Napísal 19. januára 2011 9:02. Článok je zaradený do rubriky: Aktuálne, Ďalšie správy, Trnava. RSS 2.0. Both comments and pings are currently closed.


INZERCIA

reklama

reklama

reklama

Prihlásiť sa | © Všetky práva vyhradené. trnava-live.sk I Názory vyslovené v diskusiách čitateľov nie sú názormi prevádzkovateľa webu, a ten za obsah týchto názorov nezodpovedá. Rasistické, vulgárne, urážlivé a príspevky mimo témy článku budú vymazané. Redakcia si vyhradzuje právo na zastavenie diskusie v prípade, že komentáre smerujú k vzájomnému napádaniu sa a osočovaniu účastníkov diskusie alebo iných osôb.