reklama

Trnavské basketbalistky po víkende – dobré výkony, no bez víťazstva

Počas uplynulého víkendu vstúpili basketbalistky BK AŠK Slávia Trnava do novej sezóny v kategórii žiačok a kadetiek.

Žiačky hrali prvý zápas doma s BK Petržalka a proti favoritovi odohrali výborný zápas. Do poslednej minúty nebolo jasné, kto sa bude tešiť z  víťazstva. Záver stretnutia nakoniec vyšiel lepšie dievčatám z Petržalky, ktoré zvíťazili o tri body.
● BK AŠK Slávia Trnava: BK Petržalka 60:63 ( 33:42), najviac bodov za Trnavu Ivaničová 15, Gábrišová 11.

Kadetky nastúpili v sobotu na pôde BK Petržalka. Priebeh celého zápasu bol kvalitný a vyrovnaný z oboch strán, obe družstvá sa striedali vo vedení. Rozhodla tretia štvrtina, keď sa domáce hráčky odpútali na desať bodov a tento náskok si priebežne udržiavali až do konca stretnutia. V závere sa Trnavčanky pokúsili o zvrat, ale podarilo sa im len zredukovať výsledok.
BK Petržalka : BK AŠK Slávia Trnava 55:50 (22:24), najviac bodov za Trnavu Hanusová, Kučerková 10, Simeonová, Šústová 9.

Ilustračné foto: BK Slávia Trnava

V nedeľu 2.10. nastúpili trnavské kadetky na pôde BK A. Dubčeka v Karlovej Vsi v Bratislave. Po výbornom vstupe do zápasu – viedli 9:2, to vyzeralo nádejne, no po chybách a stratených loptách sa stav postupne vyrovnal a začali mať navrch bratislavské basketbalistky. Už v druhej štvrtine otočili zápas a v tretej navyšovali bodový náskok až na 15 bodov. V závere Trnavčanky znížili náskok súpera, ale nakoniec sa z víťazstva o 12 bodov tešili domáce hráčky.
BK A. Dubčeka Bratislava : BK AŠK Slávia Trnava 70:58 (32:25), najviac bodov za Trnavu Simeonová 24, Szilvásová 12.

Program súťaže pokračuje v sobotu 8.10., keď sa v Trnave o 11.00 stretnú kadetky BK AŠK Slávia Trnava a MBK Stará Turá a o 17.00 sa odohrajú zápas ženy BK AŠK Slávia Trnava proti tímu ŽBK Lokomotíva Sereď.

Robert Simeonov


Ulož ako PDF
Napísal 5. októbra 2011 23:51. Článok je zaradený do rubriky: BASKETBAL - SLÁVIA TRNAVA, Ďalšie správy, Šport. RSS 2.0. Both comments and pings are currently closed.


INZERCIA

reklama

reklama

reklama

Prihlásiť sa | © Všetky práva vyhradené. trnava-live.sk I Názory vyslovené v diskusiách čitateľov nie sú názormi prevádzkovateľa webu, a ten za obsah týchto názorov nezodpovedá. Rasistické, vulgárne, urážlivé a príspevky mimo témy článku budú vymazané. Redakcia si vyhradzuje právo na zastavenie diskusie v prípade, že komentáre smerujú k vzájomnému napádaniu sa a osočovaniu účastníkov diskusie alebo iných osôb.