reklama

Deň detí v Trnave opäť v réžii dobrovoľníkov

Dobrovoľníci z trnavských mládežníckych organizácií pripravujú na prvý júnový deň už pätnásty ročník známeho podujatia Dobrovoľníci deťom. Na podujatí participuje mesto Trnava, Mestská rada mládeže v Trnave a 17 neziskových organizácií z Trnavy  pracujúcich s deťmi a mládežou v našom meste.

Každé zo združení bude prezentovať prostredníctvom pripravených hier, súťaží a prezentačných stánkov to najlepšie zo svojej celoročnej činnosti. Zároveň budú pripravení podať informácie o pripravovaných táboroch a výletoch, ktoré budú organizovať počas letných prázdnin.

Mladí, ktorí preferujú aktívne trávenie voľného času spolu s kamarátmi tu dostanú jedinečnú príležitosť prihlásiť sa do jednotlivých združení – či už ako členovia, účastníci programov, výletov a iných aktivít, ale aj ako dobrovoľníci.

Deti a mládež sa v deň svojho sviatku môžu tešiť na jedinečnú atmosféru tohto zábavného podujatia aj kvôli množstvu ďalších atrakcií a hier. Ako uviedli organizátori podujatia: „Ani tento rok nebudú na Trojičnom námestí chýbať nafukovacie hrady, trampolína, mucha stena a nafukovací bungee futbal.“ Starších žiakov určite zaujme aj in-line hokej, kalčeto, florbal, minigolf, air-hokej, či možnosť zastrieľať si z luku a mnoho iných prekvapení.

Celé podujatie, ktoré začne o 9:00 hod ráno a potrvá do 17:00, bude sprevádzané programom na pódiu, kde vystúpia mladé talenty zo združení prezentujúcich sa v rámci podujatia v podobe rôznych tancov, spevu či scénok.

Cieľom podujatia „Dobrovoľníci deťom“ je zviditeľnenie dobrovoľníckej práce mladých ľudí a oslovenie širokej verejnosti – najmä detí a ich rodičov k pozitívnemu a aktívnemu tráveniu voľného času s využitím ponúk, ktoré sa pre nich otvárajú prostredníctvom existujúcich detských a mládežníckych združení v Trnave a okolí.

Ulož ako PDF
Napísal 26. mája 2017 0:40. Článok je zaradený do rubriky: Aktuálne, Ďalšie správy, Pozvánky, Trnava. RSS 2.0. Both comments and pings are currently closed.


INZERCIA

reklama

reklama

reklama

Prihlásiť sa | © Všetky práva vyhradené. trnava-live.sk I Názory vyslovené v diskusiách čitateľov nie sú názormi prevádzkovateľa webu, a ten za obsah týchto názorov nezodpovedá. Rasistické, vulgárne, urážlivé a príspevky mimo témy článku budú vymazané. Redakcia si vyhradzuje právo na zastavenie diskusie v prípade, že komentáre smerujú k vzájomnému napádaniu sa a osočovaniu účastníkov diskusie alebo iných osôb.