reklama

S loptou sa viac pohrával vietor ako hráči

V III. kole THBL v nedeľu 18. 6. 2017 videli diváci okrem atraktívnych situáciách v plážovom volejbale aj mnohé kuriózne momenty vďaka počasiu. Príčinou bol búrlivý vietor, okrem slnka sprevádzajúc počas dňa účastníkov turnaja v troch kategóriách.

O body do Trnavskej Hit Beach ligy v niektorých situáciách doslova bojovali v kategóriách muži, ženy a mix až 20 družstiev v Centre plážových športov v Trnave.

Mnohokrát sa však s loptou nehrali hráči ale priamo vietor, ktorý loptu ťažko predvídateľne posúval pred samotnými volejbalistami. Po náročných volejbalových zápasoch určených najmä pre členov volejbalových klubov v Trnave si mnohí účastníci dopriali regeneráciu v susednom Relax Aqua and Spa v Trnave.

Foto: Peter Václavek

Pre každého účastníka III. kola THBL bol pripravený aj pitný režim od spoločnosti Coffea, pizza od Merkur pub a restaurant a krásne tričko letnej sezóny THBL2017. Víťazi v každej kategórii sa tešili na vstupenky na tradičný letný Ekofest v Trnave a na trojhodinový vstup do Relax Aqua and Spa v Trnave.

Najúspešnejšou volejbalistkou III. kola bola trnavčanka Nataša Mančáková, ktorá zvíťazila v kategórii žien aj v kategórii mix. Medzi mužmi sa premiérovo tešil z víťazstva talent mužského trnavského volejbalu, vekom ešte kadet Rastislav Remenár, ktorý hral s Martinom Barbasom.

Výsledky 3. kola THBL2017:
Ženy
1.miesto Mančáková, Chamulová (Naťa a Iva … TT,ZV)
2.miesto Neštická, Novodomcová (V rytme žuvačky … TT,BA)
3.miesto Melišová, Šimková (Západoslovenský ViMoĽ … TT,MA)
Muži
1.miesto Barbas, Remenár (Uberaschung … TT)
2.miesto Martinkovič, Bilčík (Bambuľky … TT)
3.miesto Duchoň, Mančák (Los Jefes … TT)
Mix
1.miesto Mančák, Mančáková (Panama … TT)
2.miesto Martinkovič, Šimková ( Šimi šimi … TT,MA)
3.miesto Bilčík, Kočišová (Šaňdy … TT, SV)

4. kolo THBL je na programe v nedeľu 2. 7. 2017 v rodinnom trojkovom turnaji, pričom aspoň dvaja z družstva musia byť v príbuzenskom zväzku a s minimálne jednou ženou v družstve.

Ulož ako PDF
Napísal 24. júna 2017 11:43. Článok je zaradený do rubriky: Aktuálne, Ďalšie správy, Šport, Trnava. RSS 2.0. Both comments and pings are currently closed.


INZERCIA

reklama

reklama

reklama

Prihlásiť sa | © Všetky práva vyhradené. trnava-live.sk I Názory vyslovené v diskusiách čitateľov nie sú názormi prevádzkovateľa webu, a ten za obsah týchto názorov nezodpovedá. Rasistické, vulgárne, urážlivé a príspevky mimo témy článku budú vymazané. Redakcia si vyhradzuje právo na zastavenie diskusie v prípade, že komentáre smerujú k vzájomnému napádaniu sa a osočovaniu účastníkov diskusie alebo iných osôb.