reklama

V Cíferi bol usmrtený 57-ročný muž, polícia zadržala jednu osobu

Polícia preveruje skutočnosti v súvislosti s tragédiou, ktorá sa v stredu 12. júla v obci Cifer.

„Došlo tu k usmrteniu 57 – ročného muža. Polícia je na mieste, v súvislosti s udalosťou bola zadržaná jedna osoba,“ sprostredkovala aktuálne informácie hovorkyňa KR PZ v Trnave Martina Kredatusová.

Polícia vykonáva dokumentovanie udalosti, potrebné procesné úkony a taktiež previerky po operatívnej línii.

Ako k tragédii došlo, polícia preveruje.

„Vyšetrovateľ odboru kriminálnej polície KR PZ v Trnave začal trestné stíhanie pre obzvlášť závažný zločin vraždy. Naďalej prebiehajú procesné úkony, výsluchy svedkov a je vykonávaná súdno-lekárska pitva. Podozrivý muž je stále zadržaný,“ aktualizovala druhý deň po tragédii policajná hovorkyňa.

Ulož ako PDF
Napísal 12. júla 2017 17:21. Článok je zaradený do rubriky: Krimi. RSS 2.0. Both comments and pings are currently closed.


INZERCIA

reklama

reklama

reklama

Prihlásiť sa | © Všetky práva vyhradené. trnava-live.sk I Názory vyslovené v diskusiách čitateľov nie sú názormi prevádzkovateľa webu, a ten za obsah týchto názorov nezodpovedá. Rasistické, vulgárne, urážlivé a príspevky mimo témy článku budú vymazané. Redakcia si vyhradzuje právo na zastavenie diskusie v prípade, že komentáre smerujú k vzájomnému napádaniu sa a osočovaniu účastníkov diskusie alebo iných osôb.