reklama

Nehoda dvoch áut na R1 pri Vlčkovciach si vyžiadala len ľahké zranenie

Diaľniční policajti riešili v nedeľu 7. augusta večer po 20.00 h nehodu na diaľnici R1 pri Vlčkovciach.

Asi 6 km pred Trnavou si 40 – ročná žena na aute Škoda Fabia nevšimla v ľavom jazdnom pruhu spomalenie vozidiel kvôli kolóne a narazila prednou časťou do osobného auta Audi.

„Náraz bol taký silný, že vážne poškodil obe autá. Podľa prvotných informácií mala 70 – ročná spolujazdkyňa z auta Škoda utrpieť vážne zranenia. Po prevoze do nemocnice však bola nakoniec žena jednorazovo ošetrená. Z dôvodu nedodržania bezpečnej vzdialenosti uložili policajti za priestupok v doprave vinníčke pokutu,“ informovala hovorkyňa KR PZ v Trnave Mária Linkešová.

Pri tejto nehode si to našťastie odniesli len plechy a spomalilo situáciu na diaľnici R1.

„Avšak, účastníci nehody vystúpili z auta a celý čas postávali pri autách. Už v minulosti sme boli svedkami podobnej nehody, pri ktorej došlo vzápätí k k ďalšej nehode, ktorá mala tragický koniec. Preto apelujeme na účastníkov nehody, aby po nehode čo najrýchlejšie opustili vozidlá a išli mimo cestu do bezpečia a tam počkali na príchod policajnej hliadky,“ pripomenula.

FOTO: KR PZ Trnava

Ulož ako PDF
Napísal 8. augusta 2022 16:48. Článok je zaradený do rubriky: Krimi. RSS 2.0. Both comments and pings are currently closed.


INZERCIA

reklama

reklama

reklama

Prihlásiť sa | © Všetky práva vyhradené. trnava-live.sk I Názory vyslovené v diskusiách čitateľov nie sú názormi prevádzkovateľa webu, a ten za obsah týchto názorov nezodpovedá. Rasistické, vulgárne, urážlivé a príspevky mimo témy článku budú vymazané. Redakcia si vyhradzuje právo na zastavenie diskusie v prípade, že komentáre smerujú k vzájomnému napádaniu sa a osočovaniu účastníkov diskusie alebo iných osôb.