reklama

Basketbalistky Slávie zvládli úspešne súboje na súperových palubovkách

Cez víkend 3.a 4. decembra odohrali basketbalistky – ženy BK AŠK Slávia Trnava piate a šieste kolo II. ligy KBZ- OHK západ.
Trnavčanky nastúpili v sobotu 3.12. na pôde BK Petržalka. Zápas bol v prvej štvrtine vyrovnaný, no v druhej štvrtine Trnavské hráčky pridali a zlepšenou hrou vyhrali prvý polčas o desať bodov. V druhom polčase sa Petržalčanky pokúšali o obrat, stiahli náskok na päť bodov, no Trnavské basketbalistky sa zlepšenou obranou a efektívnym zakončovaním ( najmä v štvrtej štvrtine) nenechali obrať o zaslúžené víťazstvo.


Ilustračné foto

ženy BK Petržalka – ženy BK AŠK Slávia Trnava 58:74 (28:38)
Body: Belková 22, Anettová 18, Rybanská 12, Vysudilová 11, Nádaská 7, Mrvová 4.

V nedeľu 4.12. nastúpili ženy BK AŠK Slávia Trnava na palubovke Lokomotívy Sereď. Od začiatku zápasu rozhodcovia povolili tvrdšiu hru, ktorá viac vyhovovala domácim, no Trnavčanky rozumnou hrou, keď vyhrali každú štvrtinu jednoznačne zvíťazili celkovo o 23 bodov. V tabuľke 2.ligy sú na druhom mieste len o skóre za Nitrou.

ženy Lokomotíva Sereď – ženy BK AŠK Slávia Trnava 39:62 (20:36)
Body: Belková 16, Rybanská 12, Mrvová 10, Nádaská 7, Anettová 6, Kozmalová 6, Vysudilová  5.

Po šiestich odohraných zápasoch sú Trnavčanky v tabuľke na druhom mieste s rovnakým ziskom 11 bodov ako vedúce Nitrančanky.

Najbližší program pokračuje v sobotu 10.12., keď sa kadetky BK AŠK Slávia Trnava stretnú v Piešťanoch o 15.30 s miestnym BKM, 11.12. cestujú kadetky do Starej Turej.

Ulož ako PDF
Napísal 8. decembra 2011 13:52. Článok je zaradený do rubriky: BASKETBAL - SLÁVIA TRNAVA, Ďalšie správy, Šport. RSS 2.0. Both comments and pings are currently closed.


INZERCIA

reklama

reklama

reklama

Prihlásiť sa | © Všetky práva vyhradené. trnava-live.sk I Názory vyslovené v diskusiách čitateľov nie sú názormi prevádzkovateľa webu, a ten za obsah týchto názorov nezodpovedá. Rasistické, vulgárne, urážlivé a príspevky mimo témy článku budú vymazané. Redakcia si vyhradzuje právo na zastavenie diskusie v prípade, že komentáre smerujú k vzájomnému napádaniu sa a osočovaniu účastníkov diskusie alebo iných osôb.