reklama

Obľúbenú kačaciu pečeň v kačacej masti “od Gašparíka” ocenila odborná porota na veľtrhu Danubius Gastro 2020

Ani v tomto roku neobišla úspešná trnavská spoločnosť Róbert Gašparík – mäsovýroba, z najväčšieho veľtrhu na Slovensku Danubius Gastro naprázdno. Z bratislavskej Incheby si odnáša Cenu Danubius Gastro 2020 za výrobok kačacia pečeň v kačacej masti.

Kvalita a pôvod potravín, originálne ingrediencie aj oprášené recepty starých mám. Rok 2020 sa na veľtrhu, aj všeobecne v gastronomickom svete, nesie v znamení udržateľnosti, uvedomelejšieho prístupu k zdravému životnému štýlu, jednoduchosti, ale aj výraznejších chuťových zážitkov.

Tohtoročného veľtrhu sa zúčastnilo takmer 400 vystavovateľov z desiatich krajín. Najlepšie produkty, medzi ktorými vďaka spoločnosti Róbert Gašparík – mäsovýroba opäť nechýbal výrobok z Trnavy, získali ocenenia od odbornej poroty.

Kačacia pečeň v kačacej masti si už od začiatku uvedenia na trh získala svojich stálych zákazníkov.

Stala sa vyhľadávanou aj vďaka tomu, že je populárna ako vhodný doplnok k lokšiam. Spoločnosť Róbert Gašparík – mäsovýroba ju uviedla na trh vo februári 2019.

Tradičná trnavská spoločnosť zožala na veľtrhu Danubuis Gastro úspechy aj v minulosti.

V roku 2018 ocenili produkty Nakladané bravčové mäso a domáca tlačenka, rok predtým si Trnavčania odniesli domov ocenenie za Kačaciu paštétu.

“Kačaciu pečeň v kačacej masti porota ocenila za vysoký podiel kačacej pečene, výnimočnú chuť, tradičnú receptúru a balenie výrobku do skla,” priblížil obchodný manažér spoločnosti Branislav Rusov.

Ako ďalej poznamenal, pre spoločnosť Róbert Gašparík – mäsovýroba toto ocenenie znamená potvrdenie, že produkty sú vyrábané vo vysokej kvalite.

Účasť na veľtrhu nám umožňuje prezentovať sa pred širokou laickou a odbornou verejnosťou. Pripomíname sa zákazníkom, ktorí nás poznajú, ale zároveň sa predstavujeme novým. Danubius Gastro pre nás prináša pozitíva aj z pohľadu nových obchodných kontaktov. Priamo na mieste sa noví potenciálni zákazníci majú možnosť zoznámiť s našimi výrobkami, čo zvyšuje a rozširuje povedomie o našej spoločnosti a našich produktoch,” vyzdvihol prínos a dôležitosť podujatia z pohľadu spoločnosti Róbert Gašparík – mäsovýroba B. Rusov.

Tradičná trnavská spoločnosť sa z malej výrobne mäsa od roku 1995 prepracovala až k prevádzkovaniu 24 vlastných podnikových predajní.

Momentálne zamestnáva takmer 200 ľudí, svoje produkty vyrába v dvoch prevádzkach.

“V horizonte mesiacov očakávame aj otvorenie novej výrobnej prevádzky na spracovanie mäsa a produkcie mäsových výrobkov,” prezradil Branislav Rusov.

Odmenou za stabilnú kvalitu výrobkov a poctivosť voči svojim zákazníkom je pre trnavskú firmu aj udelenie certifikátu Nadácie Slovak Gold za produkty nadštandardnej kvality.

Ulož ako PDF
Napísal 4. februára 2020 8:11. Článok je zaradený do rubriky: Aktuálne, Ďalšie správy, Trnava. RSS 2.0.


INZERCIA

Napíš komentár

reklama

reklama

reklama

Prihlásiť sa | © Všetky práva vyhradené. trnava-live.sk I Názory vyslovené v diskusiách čitateľov nie sú názormi prevádzkovateľa webu, a ten za obsah týchto názorov nezodpovedá. Rasistické, vulgárne, urážlivé a príspevky mimo témy článku budú vymazané. Redakcia si vyhradzuje právo na zastavenie diskusie v prípade, že komentáre smerujú k vzájomnému napádaniu sa a osočovaniu účastníkov diskusie alebo iných osôb.