reklama

Policajné hliadky odhadlili v Trnave troch vodičov s alkoholom za volantom

Trnavská polícia odhalila v minulých dňoch trojicu vodičov s alkoholom za volantom.

Päťdesiatriročná vodička zrazila na priechode pre chodcov na ulici Andreja Hlinku dvoch chodcov.

Dychovou skúškou bolo vodičke zistené požitie alkoholu, pričom jej bola nameraná hodnota 0,97 mg alkoholu, čo je v prepočte 2,02 promile. 

„16 – ročný zrazený mladík a 18 – ročná dievčina boli s ľahkými zraneniami prevezení na ošetrenie do nemocnice. Opitá vodička bola zadržaná a umiestnená v cele policajného zaistenia,“ informovala hovorkyňa KR PZ v Trnave Martina Kredatusová.

FOTO: KR PZ Trnava

V policajnej cele skončil aj 49 – ročný muž, ktorý v jazdil na VW Sharan a na Veternej ulici.

„V sobotu 7. marca nadránom vodiča kontrolovala hliadka PMJ. Nafúkal 0,70 mg alkoholu, čo je po prepočítaní 1,46 promile. Dopustil sa tak ohrozenia pod vplyvom návykovej látky,“ poznamenala.

Z rovnakého prečinu obvinila polícia aj 18 – ročnú vodičku Škody Fabie. Hliadka obvodného oddelenia ju kontrolovala v sobotu okolo 3. hodiny na Šrobárovej ulici v Trnave a aj tá požila alkohol. Policajti jej namerali 1,46 promile. 

„Polícia apeluje na zodpovednosť vodičov. Keď viete, že budete šoférovať, jednoducho nepite alkohol. Odvoz si zabezpečte iným spôsobom. Jazdou pod vplyvom alkoholu môžete niekomu zobrať nielen zdravie, ale aj život,“ pripomenula M. Kredatusová.

Ulož ako PDF
Napísal 11. marca 2020 7:04. Článok je zaradený do rubriky: Krimi. RSS 2.0. Both comments and pings are currently closed.


INZERCIA

pre “Policajné hliadky odhadlili v Trnave troch vodičov s alkoholom za volantom”

reklama

reklama

reklama

Prihlásiť sa | © Všetky práva vyhradené. trnava-live.sk I Názory vyslovené v diskusiách čitateľov nie sú názormi prevádzkovateľa webu, a ten za obsah týchto názorov nezodpovedá. Rasistické, vulgárne, urážlivé a príspevky mimo témy článku budú vymazané. Redakcia si vyhradzuje právo na zastavenie diskusie v prípade, že komentáre smerujú k vzájomnému napádaniu sa a osočovaniu účastníkov diskusie alebo iných osôb.