reklama

Polícia aj hasiči pátrajú po nezvestnom 68-ročnom mužovi

Policajti z Leopoldova za pomoci hasičov z Leopoldova, Trnavy a Hlohovca intenzívne pátrajú po 68 – ročnom dôchodcovi zo Siladíc. S nezvestným naposledy hovoril brat v stredu 14. októbra 2020 v poobedných hodinách. O tri dni neskôr nahlásili jeho nezvestnosť na políciu v Leopoldove.

„Pátracia akcia bola včera neúspešná, preto policajti pokračujú v pátraní po mužovi aj naďalej. Za pomoci vrtuľníka letky MV SR budú dnes opätovne prepátravať okolie Siladíc, skontrolujú brehy riek Váh a Dudváh, prístupové cesty,“ informovala hovorkyňa KR PZ v Trnave Mária Linkešová.


Nezvestný Viktor Chynoradský

Viktor Chynoradský je 172 až 175 cm vysoký, štíhlej postavy, má modré oči a sivé vlasy. Z domu mohol odísť v teplákovej súprave šedej farby, na ktorej mal oblečenú modrú bundu. V tomto období rád zbieral šípky.

Ak ste muža od stredy 14. 10. 2020 videli, prípadne máte informáciu o jeho pohybe, všetky informácie nám môžete zavolať ihneď na číslo 158 a nasmerovať hliadky v teréne.

Informácie nám môžete poslať aj cez súkromnú správu na facebook sr – trnavský kraj.

Ulož ako PDF
Napísal 20. októbra 2020 10:11. Článok je zaradený do rubriky: Krimi. RSS 2.0. Both comments and pings are currently closed.


INZERCIA

reklama

reklama

reklama

Prihlásiť sa | © Všetky práva vyhradené. trnava-live.sk I Názory vyslovené v diskusiách čitateľov nie sú názormi prevádzkovateľa webu, a ten za obsah týchto názorov nezodpovedá. Rasistické, vulgárne, urážlivé a príspevky mimo témy článku budú vymazané. Redakcia si vyhradzuje právo na zastavenie diskusie v prípade, že komentáre smerujú k vzájomnému napádaniu sa a osočovaniu účastníkov diskusie alebo iných osôb.