reklama

Na Prednádraží a Špíglsále bude odstavená a obmedzená dodávka pitnej vody, TAVOS pristaví cisterny

Spoločnosť TAVOS upozorňuje na odstávku a obmedzenie dodávky pitnej vody v časti Trnavy a Bielom Kostole.

Obmedzenia dodávok pitnej vody budú v Trnave a Bielom Kostole počas soboty 25. septembra 2021 v čase od 8. do 20. hodiny.

Pre obyvateľov dotknutých lokalít budú pristavené cisterny s pitnou vodou. Jedna bude stáť na ulici Terézie Vansovej pri Zariadení pre seniorov, druhá cisterna sa bude presúvať po lokalite dotknutej odstávkou.

Ilustračné foto: trnava-live.sk

S obmedzeniami v dodávke pitnej vody musia počítať obyvatelia ulíc J. Bottu 27, J. Bottu, Študentská, Kalinčiakova, J. Sambucusa, Š. C. Parráka, Komenského, Fándlyho, Štúrova, Matuškova, Sadová, Agátová, Šafárikova, Kuzmányho, Hurbanova, Ovocná a Terézie Vansovej.

S nižším tlakom pitnej vody majú počítať v Kamennom mlyne, ako aj obyvatelia obce Biely Kostol.

Ulož ako PDF
Napísal 24. septembra 2021 11:26. Článok je zaradený do rubriky: Aktuálne, Ďalšie správy, Trnava. RSS 2.0. Both comments and pings are currently closed.


INZERCIA

reklama

reklama

reklama

Prihlásiť sa | © Všetky práva vyhradené. trnava-live.sk I Názory vyslovené v diskusiách čitateľov nie sú názormi prevádzkovateľa webu, a ten za obsah týchto názorov nezodpovedá. Rasistické, vulgárne, urážlivé a príspevky mimo témy článku budú vymazané. Redakcia si vyhradzuje právo na zastavenie diskusie v prípade, že komentáre smerujú k vzájomnému napádaniu sa a osočovaniu účastníkov diskusie alebo iných osôb.