reklama

Žena si sadla za volant s takmer tromi promile, jej jazda skončila haváriou

Žena si sadla za volant s takmer tromi promile, jej jazda skončila haváriou.

K nehode 52-ročnej vodičky Škody Octavia došlo v nedeľu 5. februára 2023 vo večerných hodinách.

„V obci Boleráz mala najskôr zísť vpravo mimo cestu, kde narazila do ľavého boku zaparkovaného auta Peugeot 406. Pokračovala ďalej po chodníku a jej riskantnú jazdu ukončil až stĺp verejného osvetlenia. Vodičke policajti zistili v dychu alkohol, nafúkala 2,96 promile,“ uviedla hovorkyňa KR PZ v Trnave Zlatica Antalová.

Policajti ženu obmedzili na osobnej slobode a na mieste jej zadržali vodičský preukaz.

Riešená bude v súvislosti s prečinom ohrozenia pod vplyvom návykovej látky v tzv. superrýchlom konaní. Do rozhodnutia súdu si počká v policajnej cele.


FOTO: KR PZ Trnava

Ulož ako PDF
Napísal 6. februára 2023 16:04. Článok je zaradený do rubriky: Krimi. RSS 2.0. Both comments and pings are currently closed.


INZERCIA

reklama

reklama

reklama

Prihlásiť sa | © Všetky práva vyhradené. trnava-live.sk I Názory vyslovené v diskusiách čitateľov nie sú názormi prevádzkovateľa webu, a ten za obsah týchto názorov nezodpovedá. Rasistické, vulgárne, urážlivé a príspevky mimo témy článku budú vymazané. Redakcia si vyhradzuje právo na zastavenie diskusie v prípade, že komentáre smerujú k vzájomnému napádaniu sa a osočovaniu účastníkov diskusie alebo iných osôb.