reklama

V kine Hviezda budú premietať v rámci pásma indieShorts krátke nezávislé filmy

Pásmo krátkych nezávislých filmov pod názovm indieShorts si môžete pozrieť v kine Hviezda už v pondelok 29. decembra o 15. hodine.

Úvodná časť pripravovaného kinocyklu bude venovaná krátkym filmom nezávislých trnavských autorov.

„Uskutočnia sa projekcie štyroch trnavských premiér mladých lokálnych tvorcov, ktorí sa venujú nakrúcaniu filmov bez cudzej finančnej podpory. Filmy uvedieme v originálnom slovenskom znení,“ podotkol jeden z autorov a člen organizačného tímu indieShorts Lukáš Slovák.

indie

Na podujatí sa zúčastní aj trojica autorov, aby mohla zodpovedať na divácke otázky.

Podujatie indieShorts sa uskutoční v spolupráci s putovnou sviatočnou akciou Post Christmas Tour 2014, v rámci ktorej premietnu krátkometrážny film Post.

Vstupné je 1 euro.

Zoznam premietaných filmov:

Post (r. Cornon J. Kedro, 25 min, dráma / krimi, SK + anglické titulky)
Kino Hviezda (r. Lukáš Slovák, 6 min, dokument, SK)
Cerises (r. Lukáš Slovák, 17 min, dráma, SK + anglické titulky)
Impulz (r. Ján Pekarik, 31 min, dráma, SK)

Informácie nájdete aj na Facebooku, link tu.

indie-pl

Ulož ako PDF
Napísal 25. decembra 2014 22:57. Článok je zaradený do rubriky: Aktuálne, Ďalšie správy, Pozvánky, Trnava. RSS 2.0. Both comments and pings are currently closed.


INZERCIA

reklama

reklama

reklama

Prihlásiť sa | © Všetky práva vyhradené. trnava-live.sk I Názory vyslovené v diskusiách čitateľov nie sú názormi prevádzkovateľa webu, a ten za obsah týchto názorov nezodpovedá. Rasistické, vulgárne, urážlivé a príspevky mimo témy článku budú vymazané. Redakcia si vyhradzuje právo na zastavenie diskusie v prípade, že komentáre smerujú k vzájomnému napádaniu sa a osočovaniu účastníkov diskusie alebo iných osôb.