reklama

Volejbalistky Hit UCM odohrajú doma dva zápasy proti Senici a Nitre

V druhej časti extraligy univerzitný tím Hit UCM Trnava čakajú dva domáce zápasy po sebe.

V stredu 1. februára 2017 o 19.00 hod. privítajú poslednú Senicu a v sobotu 4. februára nastúpia o 18.00 hod. proti družstvo COP Nitra.

Zápasy sa odohrajú v Mestskej športovej hale v Trnave.

V ostatnom zápase v Pezinku mali Trnavčanky blízko k víťazstvu a trom bodom, keď znovu zdanlivo prehratý 4. set dokázali dostať do koncovky. Hit UCM Trnava vyhrával 2:1 na sety a za stavu 17:10 v prospech Pezinka prišla na podanie Zdenka Rusnáková a sériou šiestich podaní pripravila šancu pre svoj tím na víťazstvo.

Žiaľ, v sobotu nášmu tímu chýbalo šťastie v koncovke a nakoniec, asi zaslúžene, zvíťazilo družstvo Pezinka, ktoré zvládlo koncovku 4. setu i rozhodujúci skrátený set. Práve Zdenka Rusnáková pozýva na dva domáce zápasy v Trnave.

VIDEO: Na zápas pozýva Zdenka Rusnáková

Skúsená volejbalistka je v družstve Hit UCM Trnava od jeho založenia v roku 2012 bez prestávky.

Výraznou mierou sa zaslúžila o postup trnavského družstva do extraligy v sezóne 2015/2016. Vďaka svojim skúsenostiam je pripravená na ihrisku zahrať takmer na akomkoľvek poste. Rodáčka z Trnavy väčšinu svojho života prežila v Piešťanoch, kde v súčasnosti vedie advokátsku kanceláriu.

S volejbalom začínala v Piešťanoch, následne hrávala v Bratislave vo VK Rača.

VIZITKA ZDENKY RUSNÁKOVEJ

» Miesto narodenia: Trnava
» Rok narodenia: 1983
» Výška: 180 cm
» Pozícia: Smečiarka/Blokárka
» Obľúbená farba: zelená

Ulož ako PDF
Napísal 1. februára 2017 9:06. Článok je zaradený do rubriky: Aktuálne, Ďalšie správy, Šport, Trnava. RSS 2.0. Both comments and pings are currently closed.


INZERCIA

reklama

reklama

reklama

Prihlásiť sa | © Všetky práva vyhradené. trnava-live.sk I Názory vyslovené v diskusiách čitateľov nie sú názormi prevádzkovateľa webu, a ten za obsah týchto názorov nezodpovedá. Rasistické, vulgárne, urážlivé a príspevky mimo témy článku budú vymazané. Redakcia si vyhradzuje právo na zastavenie diskusie v prípade, že komentáre smerujú k vzájomnému napádaniu sa a osočovaniu účastníkov diskusie alebo iných osôb.