reklama

Volejbalistky Hit UCM čakajú v extralige dva zápasy na domácej palubovke. Súperkám majú čo odplácať

Univerzitný tím Hit UCM Trnava sa v dvoch domácich zápasoch pokúsi prelomiť smolu z ostatných duelov.

V stredu 15. februára o 19.00 hod. privítajú trnavské volejbalistky TU Slávia Zvolen a v sobotu 18. februára o 19.00 hod. družstvo VTC Pezinok.

Dejiskom extraligových duelov bude tradične Mestská športová hale v Trnave.

Ilustračné foto: Hit UCM

Najbližším súperom majú čo Trnavčanky odplácať, keď družstvo TU Slávia Zvolen prekvapujúco po 14. zápasoch zvíťazilo práve proti Trnave a VTC Pezinok v ostatnom zápase porazil trnavské volejbalistky tesne 3:2.

V ostatných zápasoch mladé hráčky čakajú na nový impulz, ktorý ich znovu naštartuje a veríme, že zabojujú o čo najlepšie umiestnenie pred play-off pred domácim publikom.

Najbližšie dve kolá môžu definitívne potvrdiť istotu play-off pre nováčika v extralige Hit UCM Trnava.

Na zápasy pozvýva Paulína Duchoňová

Odchovankyňa Volejbalového oddielu Hit Trnava je trnavská rodáčka.
Vekom juniorka zbiera cenné skúsenosti v extraligovom družstve a je jedna z mála mládežníckych hráčok, ktorú si vybral do extraligového družstva Hit UCM Trnava hlavný tréner žien Pavel Bernáth. Volejbalové začiatky mala už na základnej škole, kde ju viedla Zuzana Lieskovská, v neskoršom období volejbalovo rástla pod vedením trénerov Allan John Surcouf, Peter Kuzma, Peter Toman a svoju bojovnosť a trpezlivosť v tréningoch zúročila pri postupe trnavského družstva do extraligyv sezóne 2015/2016, pod vedením trénera Rastislava Filípka.
V súčasnostije Paulína študentka gymnázia Jána Hollého v Trnave, okrem extraligy nastupuje aj na volejbalové zápasy junioriek a 1. ligy žien.

» Miesto narodenia: Trnava
» Rok narodenia: 1999
» Výška: 162 cm
» Pozícia: libero/smečiarka
» Obľúbená farba: modrá

VIDEOPOZVÁNKA:

(ts)

Ulož ako PDF
Napísal 14. februára 2017 7:58. Článok je zaradený do rubriky: Aktuálne, Ďalšie správy, Šport, Trnava. RSS 2.0. Both comments and pings are currently closed.


INZERCIA

reklama

reklama

reklama

Prihlásiť sa | © Všetky práva vyhradené. trnava-live.sk I Názory vyslovené v diskusiách čitateľov nie sú názormi prevádzkovateľa webu, a ten za obsah týchto názorov nezodpovedá. Rasistické, vulgárne, urážlivé a príspevky mimo témy článku budú vymazané. Redakcia si vyhradzuje právo na zastavenie diskusie v prípade, že komentáre smerujú k vzájomnému napádaniu sa a osočovaniu účastníkov diskusie alebo iných osôb.