reklama

Volejbalistky Hit UCM vyšli proti favoritovi bodovo naprázdno, ďalší domáci zápas odohrajú v piatok

V 5. kole extraligy žien vo volejbale domáce Hit UCM Trnava privítalo favorizovaného súpera Volley project UKF Nitra.

Pre domáce volejbalistky to bol zápas po dlhšej prestávke. Spôsobená bola presunmi zápasov i odložením zápasu s COP Nitra.

Trojtýždňový zápasový výpadok domácich poznačil prvý set, v ktorom celý set doťahovali náskok súpera a nevedeli sa dostať do tempa.

Foto: Peter Václavek

V druhom sete sa podarilo domácim dostať súperky z Nitry, posilnené o dve brazílske posily, pod tlak a do koncovky stále vyhrávali. Záver setu však aj vďaka skúseným rozhodnutia nahrávačky hostí patril UKF Nitra.

Ukázalo sa, že pre divákov to bol najatraktívnejšia časť zápasu, lebo v treťom sete hostia domáce hráčky predčili vo všetkých herných činnostiach.

Práve nahrávačke hostí majiteľ Coffea drinks, oficiálneho sponzora Hit UCM Trnava, odovzdal cenu za najlepšiu hráčku zápasu Brazílčanke s číslom dresu 17 Yslany Kelly Fernandes de Paula.

Najbližšie majú trnavčanky možnosť získať prvé víťazstvo už tento piatok 20. októbra, keď od 17.30 hod. v Mestskej športovej hale privítajú družstvo VTC Pezinok – Bilíková.

Pavel Bertnáth, hlavný tréner Hit UCM Trnava: „Prvé dva sety sme hrali koncentrovane a držali sme s favoritom krok. V treťom sete sme sa opustili a UKF nás valcovala, ale nakoniec sme to ustáli. V zápase bolo veľa pozitívneho, na čom treba stavať.“

Hit UCM Trnava – Volley project UKF Nitra 0:3 (-20, -22, -13)
Trnava: Grulišová 5, Kočišová 2, Behúnová 7, Režná 5, Pavlačková 0, Doluda 21, libero Slezáková (S. Kostelanská 0, Melišová 1, Gondeková). Tréner: P. Bernáth.
Počet divákov: 50

Foto: Peter Václavek

Ulož ako PDF
Napísal 19. októbra 2017 0:19. Článok je zaradený do rubriky: Aktuálne, Ďalšie správy, Šport, Trnava. RSS 2.0. Both comments and pings are currently closed.


INZERCIA

reklama

reklama

reklama

Prihlásiť sa | © Všetky práva vyhradené. trnava-live.sk I Názory vyslovené v diskusiách čitateľov nie sú názormi prevádzkovateľa webu, a ten za obsah týchto názorov nezodpovedá. Rasistické, vulgárne, urážlivé a príspevky mimo témy článku budú vymazané. Redakcia si vyhradzuje právo na zastavenie diskusie v prípade, že komentáre smerujú k vzájomnému napádaniu sa a osočovaniu účastníkov diskusie alebo iných osôb.