reklama

Volejbalistky Hit UCM odohrajú prvý domáci zápas novej sezóny extraligy, pozývajú aj na víkendový turnaj O pohár župana

Po úspešnom vstupe do nového ročníka volejbalovej extraligy v podobe víťazstva v Žiline nastúpia hráčky Hit UCM Trnava premiérovo v sezóne 2022/23 na domácej palubovke v Mestskej športovej hale v nedeľu 2. októbra o 17.30 hodine. Ich súperkami bude tím Prešova.

S družstvom VK Prešov sa Trnavčanky stretli aj v rámci prípravy, zdolali ho 3:0. V prvom zápase extraligovej sezóne Prešovčanky podľahli Projektu RD SVF, naopak Hit UCM si odviezli body zo Žiliny.

Bohužiaľ, v provm kole sa zranila kapitánka tímu Tatiana Grófová, Trnavčanky nastúpia v dresoch s nápisom „TG12“, čím vyjadria podporu svojej kapitánke.

Zápas, v ktorom je miernym favoritom domáci tím, odvysiela v priamom prenose TV JOJ ŠPORT.

Volejbaloví priaznivci sa môžu počas prvého októbrového víkendu tešiť aj na 7. ročník volejbalového turnaja O pohár župana TTSK, v ktorom si v sobotu 1. októbra zmerajú hráčky juniorských tímov.

V nedeľu pred extraligovým zápasom pokračuje turnaj medzi prvoligovými družstvami žien.

Počas extraligového zápasu, ako aj počas všetkých domácich zápasov v novej sezóne 2022/23, budú vstupenky pre divákov žrebovateľné a vyžrebovaní výhercovia získajú zaujímavé ceny od trnavských firiem: 100 € poukážku do autoškoly Mochito, 30 € poukaz na Golf v Trnave a 2 fľaše vína od trnavského vinárstva Andrej Holka.

Ulož ako PDF
Napísal 30. septembra 2022 7:31. Článok je zaradený do rubriky: Aktuálne, Ďalšie správy, Šport, Trnava. RSS 2.0. Both comments and pings are currently closed.


INZERCIA

reklama

reklama

reklama

Prihlásiť sa | © Všetky práva vyhradené. trnava-live.sk I Názory vyslovené v diskusiách čitateľov nie sú názormi prevádzkovateľa webu, a ten za obsah týchto názorov nezodpovedá. Rasistické, vulgárne, urážlivé a príspevky mimo témy článku budú vymazané. Redakcia si vyhradzuje právo na zastavenie diskusie v prípade, že komentáre smerujú k vzájomnému napádaniu sa a osočovaniu účastníkov diskusie alebo iných osôb.