reklama

Volejbalistky zabojujú cez víkend o play-off. Zápasy odohrajú v Hrnčiarovciach nad Parnou

Extraligové družstvo Hit UCM Trnava sa po dvoch víťazstvách vrátilo do bojov o play off, stále však stráca víťazstvo na postupové 8. miesto jedno víťazstvo.

Či splnia trnavské volejbalistky svoj cieľ sa môže rozhodnúť už najbližší víkend 17. a 18. februára 2018.

V rámci 8. a 9. kola nadstavby extraligy žien sa volejbalistky Hit UCM Trnava pod vedením hlavného trénera Pavla Bernátha predstavia v sobotu proti KV MŠK Oktan Kežmarku a v nedeľu proti BK97 Stova Spišskej Novej Vsi.

Ilustračné foto: Peter Václavek

Pre obsadenosť Mestskej športovej haly odohrajú najdôležitejšie zápasy extraligy žien v aktuálnom ročníku v Športovej hale Komplet v Hrnčiarovciach nad Parnou. Oba zápasy začínajú zhodne o 19.30 hod.

Pre volejbalových fanúšikov je pripravený aj extra zápas 1. ligy mužov Hit TRUNI Trnava, ktorí sa v nedeľu na rovnakom mieste stretnú proti VKP Bratislava „B“. Dvojzápas mužov sa začína o 13.00 hod.

V boji o play off extraligy žien zostávajú v hre ešte tri družstvá. Hit UCM Trnava (7 víťazstiev), VK Nové Mesto nad Váhom (8 víťazstiev) a BK 97 Stova Spišská Nová Ves (8 víťazstiev) – nedeľňajší súper trnavských volejbalistiek.

V tabuľke o poradí družstiev rozhoduje počet víťazstiev, počet bodov, počet vyhratých setov a na záver pomer lôpt. Hit UCM Trnava v záverečnom kole nadstavby privíta v ďalšom víkende VTC Pezinok – Bilíková.

Ulož ako PDF
Napísal 16. februára 2018 3:23. Článok je zaradený do rubriky: Aktuálne, Ďalšie správy, Šport, Trnava. RSS 2.0. Both comments and pings are currently closed.


INZERCIA

reklama

reklama

reklama

Prihlásiť sa | © Všetky práva vyhradené. trnava-live.sk I Názory vyslovené v diskusiách čitateľov nie sú názormi prevádzkovateľa webu, a ten za obsah týchto názorov nezodpovedá. Rasistické, vulgárne, urážlivé a príspevky mimo témy článku budú vymazané. Redakcia si vyhradzuje právo na zastavenie diskusie v prípade, že komentáre smerujú k vzájomnému napádaniu sa a osočovaniu účastníkov diskusie alebo iných osôb.