reklama

Na križovatke ulíc Bottova – Vansovej – Moyzesa budú opravovať povrchy, práce potrvajú asi dva týždne

Počas dvoch týždňov počnúc 1. júnom 2018 musia motoristi počítať s obmedzeniami na križovatke ulíc J.Bottu – T. Vansovej – Š. Moyzesa.

Ako informoval hovorca mesta Trnava Pavol Tomašovič, v piatok 1. júna začne samospráva s plánovanou opravou cementobetónového povrchu križovatky.

„Práce sa budú týkať výmeny dvoch polí na začiatku cementobetónového povrchu a troch polí na hranici križovatky v čakacom pruhu na ulici T.Vansovej v smere od mesta,“ konkretizoval.


Križovatka ulíc Bottova -T. Vansovej – Š. Moyzesa

Z dôvodu opravy povrchov bude prichádzať k dopravným obmedzeniu a dlhším čakacím dobám na križovatke.

Doprava bude v inkriminovanom úseku vedená pravým odbočovacím jazdným pruhom a usmernená prenosným dopravným značením.

„Ospravedlňujeme sa vodičom za vzniknutú situáciu, žiadame o trpezlivosť, rešpektovanie osadeného prenosného dopravného značenia a pokynov realizátora stavby,“ uviedol Tomašovič.

Stvaebné práce majú trvať približne dva týždne do 15. júna 2018.

Ulož ako PDF
Napísal 30. mája 2018 14:54. Článok je zaradený do rubriky: Aktuálne, Ďalšie správy, Trnava. RSS 2.0. Both comments and pings are currently closed.


INZERCIA

pre “Na križovatke ulíc Bottova – Vansovej – Moyzesa budú opravovať povrchy, práce potrvajú asi dva týždne”

reklama

reklama

reklama

Prihlásiť sa | © Všetky práva vyhradené. trnava-live.sk I Názory vyslovené v diskusiách čitateľov nie sú názormi prevádzkovateľa webu, a ten za obsah týchto názorov nezodpovedá. Rasistické, vulgárne, urážlivé a príspevky mimo témy článku budú vymazané. Redakcia si vyhradzuje právo na zastavenie diskusie v prípade, že komentáre smerujú k vzájomnému napádaniu sa a osočovaniu účastníkov diskusie alebo iných osôb.