reklama

Volejbalistky Hit UCM odohrali prvé prípravné zápasy. Teraz ich čaká domáci turnaj v Mestskej športovej hale

Volejbalové družstvo žien Hit UCM Trnava absolvovalo 24. augusta 2018 dva prípravné zápasy proti účastníkovi extraligy VK Nové Mesto nad Váhom.

V neoficiálnom zápase doobeda odohrali štyri sety, kde Trnava ťahala za kratší koniec. V druhom oficiálnom zápase predviedli Trnavčanky súdržnú hru s peknými kombináciami na útoku, čo prinieslo zaslúžené víťazstvo 3:1.

„V doobedných hodinách sme odohrali štyri sety, skúšal som nové a mladé hračky a rôzne varianty. Žiaľ, neuhrali sme ani set. Večerný zápas už pred väčšou diváckou kulisou bol s menším počtom striedaní a zameraný na výsledok a súhru, čo sme naplnili do bodky a zvíťazili 3:1. V príprave na sezónu pokračujeme doma v Trnave, kde vo štvrtok a piatok privítame ďalšie extraligové družstvá na Turnaji o pohár primátora mesta Trnava,“ hodnotil hlavný tréner tímu Rastislav Filípek.

FOTO: Hit UCM Trnava

Hit UCM Trnava sa zúčastní na domácom už XIII. ročníku volejbalového turnaja žien Turnaj o pohár primátora mesta Trnava.

Organizátorom turnaja je Volejbalový oddiel Hit Trnava a Mesto Trnava.

Zápasy budú prebiehať vo štvrtok a v piatok 30.8 – 31.8. 2018 v Mestskej športovej hale v Trnave. Turnaja sa zúčastní aj účastník českej extraligy družstvo VK Sokol Štenberk a slovenské družstvá VK Eperia Prešov a VK Pezinok – Bilíková.


Rozpis zápasov

Družstvo žien čakajú ešte turnaje v Prešove a Pezinku.

Prvý extraligový zápas žien v sezóne 2018 – 2019 odohrajú v sobotu 29. septembra 2018 o 16.00 hod. v Mestskej športovej hale v Trnave proti VK Nové Mesto nad Váhom.

Ulož ako PDF
Napísal 30. augusta 2018 8:50. Článok je zaradený do rubriky: Aktuálne, Ďalšie správy, Šport, Trnava. RSS 2.0. Both comments and pings are currently closed.


INZERCIA

reklama

reklama

reklama

Prihlásiť sa | © Všetky práva vyhradené. trnava-live.sk I Názory vyslovené v diskusiách čitateľov nie sú názormi prevádzkovateľa webu, a ten za obsah týchto názorov nezodpovedá. Rasistické, vulgárne, urážlivé a príspevky mimo témy článku budú vymazané. Redakcia si vyhradzuje právo na zastavenie diskusie v prípade, že komentáre smerujú k vzájomnému napádaniu sa a osočovaniu účastníkov diskusie alebo iných osôb.