reklama

Amazoňácka zbierka Vešiak pomoci podporila ženy a deti v núdzi z trnavského azylového domu

Iniciatívna zbierka spoločnosti Amazon v Seredi – Vešiak pomoci opäť spojila zamestnancov pre dobrú vec. Spoločnosť sa tentokrát rozhodla podporiť Azylový dom Tamara v Trnave, ktorý poskytuje sociálne služby a núdzové bývanie pre týrané ženy a matky s deťmi.

Nápad s Vešiakom pomoci sa v logistickom centre už po tretí raz stretol s veľmi pozitívnou odozvou.

V jedálni spoločnosti sa nachádzali tri vešiaky a odkladacie nádoby, kam všetci pracovníci mohli odovzdať detské oblečenie a veci, ktoré pomôžu matkám s deťmi v núdzi.

Za pár dní od vyhlásenia zbierky zamestnanci darovali viac než 500 kusov detského oblečenia a topánok.

„Vešiak pomoci je súčasťou nášho centra od jeho otvorenia v roku 2017. Toto je už tretia zbierka, počas ktorej zamestnanci venovali obrovské množstvo oblečenia, tentokrát detského pre azylový dom,“ povedal Radek Stegbauer, riaditeľ spoločnosti Amazon v Seredi.


FOTO: Amazon

Spoločnosť okrem vyzbieraného oblečenia venovala pre útulok aj detskú postieľku, hygienické potreby a iné čistiace prostriedky.

„Sme veľmi vďační zamestnancom aj samotnej firme Amazon za dar pre naše klientky, ktoré sa vo svojej ťažkej situácii tešia z každej pomoci a podpory,“ uviedla Andrea Tóthová, riaditeľka Azylového domu Tamara.

Doposiaľ sa vďaka zamestnaneckej zbierke podarilo vyzbierať pól tony oblečenia pre ľudí v núdzi.

Amazon systematicky podporuje komunity, v ktorých pôsobí. Okrem Vešiaku pomoci sa Amazon angažuje v oblasti čítania a kníh v regióne vďaka čitateľskému kútiku Kindlotéka, ktorí využívajú žiaci a študenti v desiatich školách v regióne.

Dovedna tak daroval školám 3 400 e-kníh, 710 tradičných kníh a 68 e-čítačiek Kindle.

Firma pokračuje s projektom aj tento rok, pričom do konca roka daruje čitateľský kútik až desiatim školám a iným inštitúciám. Vybrané školy nominovali zamestnanci Amazonu v Seredi.

Ulož ako PDF
Napísal 13. júla 2019 22:24. Článok je zaradený do rubriky: Aktuálne, Ďalšie správy, Trnava. RSS 2.0. Both comments and pings are currently closed.


INZERCIA

reklama

reklama

reklama

Prihlásiť sa | © Všetky práva vyhradené. trnava-live.sk I Názory vyslovené v diskusiách čitateľov nie sú názormi prevádzkovateľa webu, a ten za obsah týchto názorov nezodpovedá. Rasistické, vulgárne, urážlivé a príspevky mimo témy článku budú vymazané. Redakcia si vyhradzuje právo na zastavenie diskusie v prípade, že komentáre smerujú k vzájomnému napádaniu sa a osočovaniu účastníkov diskusie alebo iných osôb.