reklama

Obľúbenú kačaciu pečeň v kačacej masti „od Gašparíka“ ocenila odborná porota na veľtrhu Danubius Gastro 2020

Ani v tomto roku neobišla úspešná trnavská spoločnosť Róbert Gašparík – mäsovýroba, z najväčšieho veľtrhu na Slovensku Danubius Gastro naprázdno. Z bratislavskej Incheby si odnáša Cenu Danubius Gastro 2020 za výrobok kačacia pečeň v kačacej masti.

Kvalita a pôvod potravín, originálne ingrediencie aj oprášené recepty starých mám. Rok 2020 sa na veľtrhu, aj všeobecne v gastronomickom svete, nesie v znamení udržateľnosti, uvedomelejšieho prístupu k zdravému životnému štýlu, jednoduchosti, ale aj výraznejších chuťových zážitkov.

Tohtoročného veľtrhu sa zúčastnilo takmer 400 vystavovateľov z desiatich krajín. Najlepšie produkty, medzi ktorými vďaka spoločnosti Róbert Gašparík – mäsovýroba opäť nechýbal výrobok z Trnavy, získali ocenenia od odbornej poroty.

Kačacia pečeň v kačacej masti si už od začiatku uvedenia na trh získala svojich stálych zákazníkov.

Stala sa vyhľadávanou aj vďaka tomu, že je populárna ako vhodný doplnok k lokšiam. Spoločnosť Róbert Gašparík – mäsovýroba ju uviedla na trh vo februári 2019.

Tradičná trnavská spoločnosť zožala na veľtrhu Danubuis Gastro úspechy aj v minulosti.

V roku 2018 ocenili produkty Nakladané bravčové mäso a domáca tlačenka, rok predtým si Trnavčania odniesli domov ocenenie za Kačaciu paštétu.

„Kačaciu pečeň v kačacej masti porota ocenila za vysoký podiel kačacej pečene, výnimočnú chuť, tradičnú receptúru a balenie výrobku do skla,“ priblížil obchodný manažér spoločnosti Branislav Rusov.

Ako ďalej poznamenal, pre spoločnosť Róbert Gašparík – mäsovýroba toto ocenenie znamená potvrdenie, že produkty sú vyrábané vo vysokej kvalite.

Účasť na veľtrhu nám umožňuje prezentovať sa pred širokou laickou a odbornou verejnosťou. Pripomíname sa zákazníkom, ktorí nás poznajú, ale zároveň sa predstavujeme novým. Danubius Gastro pre nás prináša pozitíva aj z pohľadu nových obchodných kontaktov. Priamo na mieste sa noví potenciálni zákazníci majú možnosť zoznámiť s našimi výrobkami, čo zvyšuje a rozširuje povedomie o našej spoločnosti a našich produktoch,“ vyzdvihol prínos a dôležitosť podujatia z pohľadu spoločnosti Róbert Gašparík – mäsovýroba B. Rusov.

Tradičná trnavská spoločnosť sa z malej výrobne mäsa od roku 1995 prepracovala až k prevádzkovaniu 24 vlastných podnikových predajní.

Momentálne zamestnáva takmer 200 ľudí, svoje produkty vyrába v dvoch prevádzkach.

„V horizonte mesiacov očakávame aj otvorenie novej výrobnej prevádzky na spracovanie mäsa a produkcie mäsových výrobkov,“ prezradil Branislav Rusov.

Odmenou za stabilnú kvalitu výrobkov a poctivosť voči svojim zákazníkom je pre trnavskú firmu aj udelenie certifikátu Nadácie Slovak Gold za produkty nadštandardnej kvality.

Ulož ako PDF
Napísal 4. februára 2020 8:11. Článok je zaradený do rubriky: Aktuálne, Ďalšie správy, Trnava. RSS 2.0. Both comments and pings are currently closed.


INZERCIA

reklama reklama reklama reklama reklama reklama reklama reklama reklama reklama reklama reklama reklama reklama reklama reklama

NAJNOVŠIE ČLÁNKY

reklama

reklama reklama

Prihlásiť sa | © Všetky práva vyhradené. trnava-live.sk I Názory vyslovené v diskusiách čitateľov nie sú názormi prevádzkovateľa webu, a ten za obsah týchto názorov nezodpovedá. Rasistické, vulgárne, urážlivé a príspevky mimo témy článku budú vymazané. Redakcia si vyhradzuje právo na zastavenie diskusie v prípade, že komentáre smerujú k vzájomnému napádaniu sa a osočovaniu účastníkov diskusie alebo iných osôb.