reklama

Hasiči zasahovali v trnavskej nemocnici na psychiatrickom oddelení, likvidovali úmyselne založený požiar

Trnavskí hasiči zasahovali v nemocnici na psychiatrickom oddelení, likvidovali úmyselne založený požiar.

V piatok 23. júla 2021 pred 15. hodinou bol ohlásený požiar nemocničnej izby na psychiatrickom oddelení vo Fakultnej Nemocnici v Trnave na ulici Andreja Žarnova v Trnave. Na miesto udalosti bola vyslaná hasičská jednotka z Trnavy s ôsmimi príslušníkmi a tromi kusmi hasičskej techniky.

Do príchodu hasičov sa požiar podarilo zlikvidovať zamestnancami psychiatrického oddelenia pomocou práškových hasiacich prístrojov.


FOTO: HaZZ Trnava

„Príslušníci po príchode začali s evakáciou 15 pacientov a siedmich zamestnancov na voľné priestranstvo. Jedna osoba bola pri udalosti zranená – utrpela popáleniny II. stupňa trupu a dolných končatín. Dvom zamestnancom, ktorí sa nadýchali splodinami horenia, poskytli hasiči predlekársku prvú pomoc. Zadymené priestory boli odvetrávané pretlakovou ventiláciou, nakoľko boli elektrickými analyzátormi namerané zvýšené hodnoty CO a CO2. Po opätovných meraniach s negatívnym výsledkom bolo požiarovisko odovzdané primárovi psychiatrického oddelenia, ktorý bol poučený o ďalšom postupe,“ informovala o udalosti hovorkyňa KR PZ v Trnave Lena Košťálová.

Príčinou vzniku požiaru bolo úmyselné zapálenie.

Predbežná škoda na majetku bola vyčíslená na hodnotu 2 000 eur a hodnota uchráneného majetku dosiahla 5 000 eur.

Ulož ako PDF
Napísal 26. júla 2021 11:03. Článok je zaradený do rubriky: Krimi. RSS 2.0. Both comments and pings are currently closed.


INZERCIA

reklama

reklama

reklama

Prihlásiť sa | © Všetky práva vyhradené. trnava-live.sk I Názory vyslovené v diskusiách čitateľov nie sú názormi prevádzkovateľa webu, a ten za obsah týchto názorov nezodpovedá. Rasistické, vulgárne, urážlivé a príspevky mimo témy článku budú vymazané. Redakcia si vyhradzuje právo na zastavenie diskusie v prípade, že komentáre smerujú k vzájomnému napádaniu sa a osočovaniu účastníkov diskusie alebo iných osôb.