reklama

Pri tragickej nehode na Záhorí zomrela vodička z Trnavy, zranili sa aj tri deti

Tragédiou skončila dopravná nehoda v katastri obce Štefanov v okrese Senica, ku ktorej došlo v stredu 28. júla 2021 v popoludňajších hodinách. Zrážku s kamiónom neprežila vodička Škody Fabia z Trnavy, pri nehode sa zranili aj tri maloleté deti.

V havarovanom vozidle sa nachádzala jedna dospelá osoba – žena z Trnavy a tri maloleté deti. „Po príchode jednotiek z hasičských staníc Senica a Kúty sa začalo s vyslobodzovaním dvoch zakliesnených osôb pomocou hydraulického vyslobodzovacieho zariadenia. Ďalšie zranené osoby, maloleté deti, sa nachádzali už mimo vozidla. Všetkým účastníkom dopravnej nehody bola poskytnutá prvá predlekárska pomoc,“ priblížila hovorkyňa KR HaZZ v Trnave Lena Košťálová.

FOTO: KR HaZZ Trnava

Počas zásahu na štátnej ceste pristál vrtuľník leteckej záchrannej služby, ktorý transportoval dve zranené maloleté deti do nemocnice. Tretia zranená maloletá osoba bola prevezená automobilom záchrannej zdravotnej služby. Jedno z detí nebolo príbuzným vodičky.

„Aj napriek veľkej snahe zasahujúcich zložiek jedna osoba, vodička osobného motorového vozidla, svojim zraneniam na mieste podľahla. Vodič nákladného motorového vozidla neutrpel žiadne zranenia,“ skonštatovala Košťálová.

Ako uviedla hovorkňa trnavskej krajskej polície Mária Linkešová, k zrážke došlo v úseku cesty smerom na Šaštín Stráže, ktorý je vyznačený plnou čiarou, dosiaľ z nezistených príčin.

Presné príčiny a okolnosti nehody polícia naďalej preveruje.

Ulož ako PDF
Napísal 29. júla 2021 8:38. Článok je zaradený do rubriky: Krimi. RSS 2.0. Both comments and pings are currently closed.


INZERCIA

reklama

reklama

reklama

Prihlásiť sa | © Všetky práva vyhradené. trnava-live.sk I Názory vyslovené v diskusiách čitateľov nie sú názormi prevádzkovateľa webu, a ten za obsah týchto názorov nezodpovedá. Rasistické, vulgárne, urážlivé a príspevky mimo témy článku budú vymazané. Redakcia si vyhradzuje právo na zastavenie diskusie v prípade, že komentáre smerujú k vzájomnému napádaniu sa a osočovaniu účastníkov diskusie alebo iných osôb.