reklama

Obľúbený festival Lodenica bude aj tento rok trojdňový a presúva sa do Častkoviec

Festival Lodenica prináša už roky skvelé koncerty, zábavu a dokonalú festivalovú atmosféru. Už 23. ročník obľúbeného festivalu sa uskutoční 26. až 28. augusta 2021 na novom mieste. Fanúšikovia country, folkovej či rockovej piesne všetkých vekových kategórií sa tentokrát stretnú v areáli Jazdiarne Banát v Častkovciach, v obci približne 18 km za Piešťanmi.

Na festivale vystúpia country legendy Bukasový Masív, Kamelot, Allan Mikušek a AM Band a Pavel Žalman Lohonka. Ďalej obľúbené slovenské kapely Horkýže Slíže, Arzén, Polemic, Slniečko, Gladiátor či Los Brados.

Lodenica každoročne uzatvára festivalovú sezónu, aj tento rok bude trojdňová.

„Lodeničiari, milovníci country, folku a trampskej muziky, dlho, predlho nám trvalo, kým sme sa rozhodli, kde to bude. Hľadali sme niečo, čo svojou atmosférou a miestom bude pripomínať starú Lodenicu, na ktorú ste boli zvyknutí. Lodenica 2021 sa bude konať v Častkovciach. Môžeme návštevníkov ubezpečiť, že Jazdiareň Banát je presne to miesto. Je to areál, kde sa deň začína výbornou country hudbou a skvelou atmosférou a večer vám dobrú noc dávajú líšky Je to kúsok od Piešťan a čo bolo veľmi dôležité je ochota majiteľov. Budú aj iné názory, ale keď prídete, iste budete s nami súhlasiť,“ vysvetľuje dramaturg Lodenice František Grebeči.

„Program je klasicky postavený na bardoch našej muziky, ako i na tých mladých nádejných, ale už desaťročie ostrieľaných nástupcoch ešte žijúcich hviezd. Áno, žiaľ, mnohí už odišli a hrajú v našom  lodeničiarskom nebi. A svoju muziku si tam nájdu aj deti Lodenice. Doprajme im to. Lodenica je rodinný festival a niektoré rodiny vznikli práve na festivale. Tešíme sa na vás a pozývame vás do Častkoviec. Lodenica štartuje vo štvrtok 26.8. od 18:00. Opäť po roku si zalomíme palce a s mohutným ahooooj budeme snívať a spomínať,“ teší sa na fanúšikov Lodenice Grebeči.

Nenechajte si ujsť festival Lodenica 26. až 28. augusta 2021 v Častkovciach.

Všetky bližšie informácie nájdete na www.lodenica.sk.

Ulož ako PDF
Napísal 31. júla 2021 18:16. Článok je zaradený do rubriky: Aktuálne, Ďalšie správy, Pozvánky, Trnava. RSS 2.0. Both comments and pings are currently closed.


INZERCIA

reklama

reklama

reklama

Prihlásiť sa | © Všetky práva vyhradené. trnava-live.sk I Názory vyslovené v diskusiách čitateľov nie sú názormi prevádzkovateľa webu, a ten za obsah týchto názorov nezodpovedá. Rasistické, vulgárne, urážlivé a príspevky mimo témy článku budú vymazané. Redakcia si vyhradzuje právo na zastavenie diskusie v prípade, že komentáre smerujú k vzájomnému napádaniu sa a osočovaniu účastníkov diskusie alebo iných osôb.