reklama

Nájdite rodinné šťastie v tieni čerešní

Hovorí sa, že šťastie si nosíme vo svojom srdci. No priznajme si, keď človek býva na krásnom mieste, ktoré vonia, oplýva farbami a ponúka pokoj pre dušu, vtedy je podstatne ľahšie byť šťastný.

Takéto miesto pre život hľadá čoraz viac ľudí na dedine. Najmä rodiny s menšími deťmi považujú dedinský život za bezpečnejší a komunitnejší. Benefity mesta tak vymieňajú za privilégium pokojného života. Dosah tohto životného štýlu pociťujú aj v Opoji.

Vďaka výhodnej polohe a diaľnici, ktorá sa na Opoj priamo napája, sa sem za posledné roky prisťahovali stovky nových obyvateľov. O potenciáli obce svedčí aj záujem investorov, ktorí v nej rozširujú možnosti na bývanie.

My vám dnes predstavíme projekt, ktorý ponúka výhody života v rodinnom dome a zároveň nezaťažuje majiteľa prílišnou starostlivosťou o nehnuteľnosť.

Príjemné a zároveň
praktické bývanie

Na okraji Opoja sa pred letom rozbehla výstavba rodinných domov. Hneď na prvý pohľad je sympatický komunitný duch projektu. Domov je len dvadsaťjeden, vedie k nim jediná cesta a ďalšia výstavba v okolí nie je naplánovaná.

Tiché a bezpečné prostredie v dotyku s prírodou sú silné argumenty pre ľudí, ktorí si zakladajú na pokojnej lokalite. Priestor v domoch je rozumne navrhnutý a odráža praktický životný štýl. Inak povedané, dom poskytne majiteľovi to, čo potrebuje, nepridá mu však na starostiach s údržbou.

Záhrady pri domoch vytvárajú príjemný priestor dostatočne veľký pre oddych.

Atmosféra a benefity

Miesto, na ktoré sa človek vracia rád, by malo očariť aj výnimočnou atmosférou. Novej lokalite v Opoji ju dodávajú ružové čerešne, pod ktorými sa bozkom podľa ľudovej tradície začína dlhotrvajúca láska.

Zaujímavé sú tiež benefity, ktoré investor ponúka budúcim majiteľom. V duchu komfortu, pohodlnosti a šetrenia času budú domy po dokončení pripravené na okamžité nasťahovanie, vrátane kuchynskej linky so všetkými spotrebičmi, s oplotením a upravenej záhrady. Stačí sa tak usadiť, odpočívať a nachádzať v tieni čerešní životné šťastie.

Viac informícií nájdete na ceresnovaalej.sk.

Ulož ako PDF
Napísal 24. septembra 2021 0:07. Článok je zaradený do rubriky: Aktuálne, Ďalšie správy, Trnava. RSS 2.0. Both comments and pings are currently closed.


INZERCIA

reklama

reklama

reklama

Prihlásiť sa | © Všetky práva vyhradené. trnava-live.sk I Názory vyslovené v diskusiách čitateľov nie sú názormi prevádzkovateľa webu, a ten za obsah týchto názorov nezodpovedá. Rasistické, vulgárne, urážlivé a príspevky mimo témy článku budú vymazané. Redakcia si vyhradzuje právo na zastavenie diskusie v prípade, že komentáre smerujú k vzájomnému napádaniu sa a osočovaniu účastníkov diskusie alebo iných osôb.