reklama

Trnavčanky zabojujú na domácej palubovke pred kamerami v priamom prenose o prvé víťazstvo v novej sezóne extraligy

Trnavské volejbalistky Hit UCM privítajú na domácej palubovke Mestskej športovej haly tím UKG Nitra.

Zápas začína v sobotu 16. októbra 2021 o 20. hodine. Premiérovo volejbalový duel z Trnavy odvysiela v priamom prenose televízna stanica JOJ ŠPORT.

Trnavčanky sa pokúsia zabojovať o svoje prvé body v sezóne. Úvod ročníka 2021/22 nezachytili v ideálnej forme a zo všetkých troch doterajších duelov odchádzali zverenkyne trénera Rastislava Filípka ako porazené.

Súperky domáceho družstva sú na tom o poznanie lepšie – z víťazstva sa tešili už dvakrát z troch odohraných zápasov a so šiestimi bodmi sú v priebežnej tabuľke na štvrtej priečke, tím Hit UCM je bez bodu na ôsmom mieste.

„Naše hráčky veria, že sa im podarí zabojovať o prvé body do tabuľky a dúfajú, že im v tom pomôžu aj diváci, pre ktorých je prichystané prekvapenie na zápase,“ pozýva do hľadiska vedenie trnavského družstva.

Zaujímavosťou je, že v drese UKF Nitra nastúpia smečiarka Zuzana Konárová a blokárka Renáta Vojtechová, študentka UCM v Trnave, ktoré v minulej sezóne hrali v Trnave.

Trénerské trio Rastislav Filípek, Adrián Červený a Peter Václavek očakávajú ťažký zápas, kde je favoritom súper ale bojovnosť na strane Trnavy,

Ulož ako PDF
Napísal 15. októbra 2021 12:02. Článok je zaradený do rubriky: Aktuálne, Ďalšie správy, Šport, Trnava. RSS 2.0. Both comments and pings are currently closed.


INZERCIA

reklama

reklama

reklama

Prihlásiť sa | © Všetky práva vyhradené. trnava-live.sk I Názory vyslovené v diskusiách čitateľov nie sú názormi prevádzkovateľa webu, a ten za obsah týchto názorov nezodpovedá. Rasistické, vulgárne, urážlivé a príspevky mimo témy článku budú vymazané. Redakcia si vyhradzuje právo na zastavenie diskusie v prípade, že komentáre smerujú k vzájomnému napádaniu sa a osočovaniu účastníkov diskusie alebo iných osôb.