reklama

Pošta spustila prevzatie balíkov a zásielok pomocou PIN kódu

Zákazníci Slovenskej pošty môžu využívať nový spôsob prevzatia balíkov a expres zásielok na základe PIN kódu. Táto novinka je bezpečná a zároveň zjednoduší aj zrýchli výdaj zásielok či už na pošte alebo u kuriéra.

Balíky a expres zásielky si môžu zákazníci Slovenskej pošty preberať jednoduchšie a rýchlejšie na základe oznámenia kódu pre vyzdvihnutie zásielky – tzv. PIN kódu.

Ako informovala hovorkyňa spoločnosti Iveta Dorčáková, PIN kód dostane zákazník v emailovej alebo v SMS notifikácii, respektíve sa zobrazí v mobilnej aplikácii Slovenskej pošty.

Ilustračné foto: trnava-live.sk

„Výdaj zásielok na PIN je možné využiť pri zásielkach, u ktorých odosielateľ uviedol kontakt na adresáta alebo ktoré nie sú určené do vlastných rúk. Výdaj na PIN je možný pri priehradke pošty alebo aj u kuriéra,“ priblížila.

Ak PIN kód dostane zákazník v e-mailovej notifikácii alebo je zobrazený v mobilnej aplikácii, je okrem číselného kódu zobrazený aj čiarový kód, ktorý možno skenovať skenerom kuriéra alebo u priehradkového zamestnanca.

Zákazníci majú možnosť prevziať zásielku aj štandardným spôsobom, na základe overenia totožnosti a potvrdenia prevzatia, napríklad aj v situácii, keď PIN kód vymazali alebo nemajú svoj mobilný telefón práve k dispozícii, pripomenula Dorčáková.

Ulož ako PDF
Napísal 28. septembra 2022 10:19. Článok je zaradený do rubriky: Aktuálne, Ďalšie správy, Trnava. RSS 2.0. Both comments and pings are currently closed.


INZERCIA

reklama

reklama

reklama

Prihlásiť sa | © Všetky práva vyhradené. trnava-live.sk I Názory vyslovené v diskusiách čitateľov nie sú názormi prevádzkovateľa webu, a ten za obsah týchto názorov nezodpovedá. Rasistické, vulgárne, urážlivé a príspevky mimo témy článku budú vymazané. Redakcia si vyhradzuje právo na zastavenie diskusie v prípade, že komentáre smerujú k vzájomnému napádaniu sa a osočovaniu účastníkov diskusie alebo iných osôb.