reklama

Náraz do stromu sa stal osudným 66-ročnému vodičovi

V utorok 31. januára 2023 pred siedmou hodinou ráno došlo pri Vrbovom k tragickej dopravnej nehode, zomrel 66-ročný vodič.

V úseku do Vrbového od Prašníka v klesaní a mierne pravotočivej zákrute zišiel 66-ročný vodič Dacie Sandero z doposiaľ nezistených príčin z vozovky a narazil do stromu.

„Pri nehode utrpel zranenia, ktorým žiaľ na mieste podľahol. Presné príčiny a okolnosti nehody, ako aj to, či muž mohol byť pod vplyvom alkoholu, bude predmetom policajného vyšetrovania. Na miesto tragédie bol privolaný aj znalec z odboru cestnej dopravy,“ uviedla hovorkyňa KR PZv Trnave Zlatica Antalová.

FOTO: KR PZ Trnava

Na mieste nešťastia zasahovala aj hasičská jednotka z Piešťan.

„Vykonaným prieskumom hasičskej jednotky z Piešťan bolo zistené, že vo vozidle sa nachádza zakliesnená osoba v bez známok života. Pomocou hydraulického vyslobodzovacieho náradia bola následne vyslobodená. Na mieste udalosti bol skonštatovaný exitus,“ informovala hovorkyňa KR HaZZ v Trnave Lena Košťálová.

Polícia apeluje na vodičov, aby jazdili opatrne a nepodceňovali zradnosť mokrých a namrznutých ciest. Rovnako nepodceňujte technický stav vozidla a najmä počas zimného obdobia nezabúdajte na správne pneumatiky.

FOTO: KR HaZZ Trnava

Ulož ako PDF
Napísal 31. januára 2023 13:46. Článok je zaradený do rubriky: Krimi. RSS 2.0. Both comments and pings are currently closed.


INZERCIA

reklama

reklama

reklama

Prihlásiť sa | © Všetky práva vyhradené. trnava-live.sk I Názory vyslovené v diskusiách čitateľov nie sú názormi prevádzkovateľa webu, a ten za obsah týchto názorov nezodpovedá. Rasistické, vulgárne, urážlivé a príspevky mimo témy článku budú vymazané. Redakcia si vyhradzuje právo na zastavenie diskusie v prípade, že komentáre smerujú k vzájomnému napádaniu sa a osočovaniu účastníkov diskusie alebo iných osôb.