reklama

Divadelné štúdio DISK pozýva na autorskú divadelnú inscenáciu Prežitie

Divadelné štúdio DISK v Trnave pozýva na autorskú divadelnú inscenáciu Blaho Uhlár a kolektív DISK: PREŽITIE.

Vo výrazne štylizovanej divadelnej podobe sa divadelný súbor DISK pokúša stelesniť svoje videnie sveta, našu súčasnosť, medziľudské animozity a choroby nielen psychické.

Pod povrchom sa zamýšľa nad pravdou a lžou, grilovaným mäsom a alkoholom, láskou a nenávisťou, viagrou a mladosťou, banánom a svadobnými šatami.

FOTO: Ctibor Bachratý

Predstavenie sa uskutoční v sobotu 25. februára 2023 o 20.00 hod v štúdiu DISK na ulici R. Dilonga na Kopánke (KD A. Kubáňa, zadný vchod).

Autorská divadelná inscenácia je určená pre divákov od 15 rokov.

Hrajú: Monika Babicová, Jozef Belica, Daniel Duban, Zuzana Jankowská, Braňo Mosný, Veronika Ostatníková, Jano Rampák, Alžbeta Orth Sersen a Peter Tilajčík.

Réžia: Blaho Uhlár
Výtvarná spolupráca: Miriam Struhárová
Hudba: Jozef Belica s použitím Gregoriánskeho chorálu

Projekt finančne podporili Ministerstvo kultúry Slovenskej republiky, Nadačný fond PwC v Nadácii Pontis a Mesto Trnava.

Vstupné: EUR 5. Seniori, študenti a ZŤP EUR 3.
Predaj vstupeniek: TIC Mestská veža Trnava, tel. 033/323 64 40.
GoOut https://goout.net/sk/prezitie/szfmeav/
Rezervácie: tel. 0905 930 923

Ulož ako PDF
Napísal 5. februára 2023 15:58. Článok je zaradený do rubriky: Aktuálne, Ďalšie správy, Pozvánky, Trnava. RSS 2.0. Both comments and pings are currently closed.


INZERCIA

reklama

reklama

reklama

Prihlásiť sa | © Všetky práva vyhradené. trnava-live.sk I Názory vyslovené v diskusiách čitateľov nie sú názormi prevádzkovateľa webu, a ten za obsah týchto názorov nezodpovedá. Rasistické, vulgárne, urážlivé a príspevky mimo témy článku budú vymazané. Redakcia si vyhradzuje právo na zastavenie diskusie v prípade, že komentáre smerujú k vzájomnému napádaniu sa a osočovaniu účastníkov diskusie alebo iných osôb.