reklama

Úspechy výrobkov z Trnavy: Spišské párky od Gašparíka ocenili experti a vedci, Gašpárky boli najlepšie v nezávislom teste

Spoločnosť Róbert Gašparík – Mäsovýroba, s. r. o. si zapísala v ostatnom období ďalšie dva úspechy, ktoré opäť podčiarkujú a potvrdzujú kvalitu výrobkov tejto tradičnej trnavskej firmy založenej v roku 1995.

Na už 44. ročníku medzinárodnej vedeckej konferencie HYGIENA ALIMENTORUM, ktorá sa konala pod záštitou Ministerstva pôdohospodárstva a rozvoja vidieka Slovenskej republiky v polovici mája 2024 na Štrbskom Plese, ocenila komisia zložená z odborníkov a vedcov 1. miestom výrobok spoločnosti Róbert Gašparík – Mäsovýroba Spišské párky.

Hlavným zameraním medzinárodnej vedeckej konferencie bola prezentácia aktuálnych poznatkov o zdravotnej bezpečnosti a kvalite mäsa a mäsových výrobkov z pohľadu produkcie, ako aj predaja uvedených komodít.

„Naše Spišské párky získali ocenenie od skutočných expertov – od ľudí, ktorí sa profesionálne venujú potravinárstvu, spracovaniu mäsa či veterinárskemu lekárstvu – považujeme to za uznanie našej práce. Ocenenie má veľkú váhu a my z neho máme radosť,“ vyjadril potešenie majiteľ a zakladateľ firmy Róbert Gašparík.

Odborná komisia posudzovala kvalitatívne vlastnosti predložených súťažných vzoriek ako sú vzhľad, farba, konzistencia, vôňa a chuť.

Cieľom súťaže bola propagácia a podpora kvalitných potravín na Slovensku. Mohol sa jej zúčastniť každý podnikateľský subjekt so sídlom na území Slovenskej republiky, ktorý sa zaoberá potravinárskou výrobou, spracovaním mäsa a výrobou mäsových výrobkov.

Ilustračné foto: Róbert Gašparík – Mäsovýroba

Úspech nedávno zaznamenali aj Gašpárky, ďalší obľúbený a kvalitný výrobok z Trnavy.

Gašpárky sa stali víťazom nezávislého testu online magazínu Plní elánu, ktorý je súčasťou portfólia mediálnej spoločnosti Zoznam.sk a venuje sa zdravej výžive, životnému štýlu či zdravotníckym témam.

Spomedzi piatich testovaných výrobkov obstáli najlepšie práve Gašpárky. „Našimi kritériami by prešli len jedny párky, a to Gašpárky. Vyhrali zložením a aj cenovo sú prijateľné,“ hodnotil magazín Plní elánu.

Gašpárky obsahujú až 98 % mäsa, žiadnu slaninu a navyše sú bez pridaných éčok a farbív.

„Párkom nemáme čo vytknúť ani z chuťového hľadiska. Konzistenciou sú tak akurát, ani príliš mäkké, ani príliš tvrdé,“ znel verdikt autorov nezávislého testu, ktorý rozhodol o víťazstve Gašpárkov od Gašparíka.


Ocenené Spišské párky a Gašpárky

ZDROJ: Róbert Gašparík – Mäsovýroba

Ulož ako PDF
Napísal 23. mája 2024 11:08. Článok je zaradený do rubriky: Aktuálne, Ďalšie správy, Trnava. RSS 2.0. Both comments and pings are currently closed.


INZERCIA

reklama

reklama reklama

Prihlásiť sa | © Všetky práva vyhradené. trnava-live.sk I Názory vyslovené v diskusiách čitateľov nie sú názormi prevádzkovateľa webu, a ten za obsah týchto názorov nezodpovedá. Rasistické, vulgárne, urážlivé a príspevky mimo témy článku budú vymazané. Redakcia si vyhradzuje právo na zastavenie diskusie v prípade, že komentáre smerujú k vzájomnému napádaniu sa a osočovaniu účastníkov diskusie alebo iných osôb.