reklama

Úspechy výrobkov z Trnavy: Spišské párky od Gašparíka ocenili experti a vedci, Gašpárky boli najlepšie v nezávislom teste

Spoločnosť Róbert Gašparík – Mäsovýroba, s. r. o. si zapísala v ostatnom období ďalšie dva úspechy, ktoré opäť podčiarkujú a potvrdzujú kvalitu výrobkov tejto tradičnej trnavskej firmy založenej v roku 1995.

Na už 44. ročníku medzinárodnej vedeckej konferencie HYGIENA ALIMENTORUM, ktorá sa konala pod záštitou Ministerstva pôdohospodárstva a rozvoja vidieka Slovenskej republiky v polovici mája 2024 na Štrbskom Plese, ocenila komisia zložená z odborníkov a vedcov 1. miestom výrobok spoločnosti Róbert Gašparík – Mäsovýroba Spišské párky.

Hlavným zameraním medzinárodnej vedeckej konferencie bola prezentácia aktuálnych poznatkov o zdravotnej bezpečnosti a kvalite mäsa a mäsových výrobkov z pohľadu produkcie, ako aj predaja uvedených komodít.

„Naše Spišské párky získali ocenenie od skutočných expertov – od ľudí, ktorí sa profesionálne venujú potravinárstvu, spracovaniu mäsa či veterinárskemu lekárstvu – považujeme to za uznanie našej práce. Ocenenie má veľkú váhu a my z neho máme radosť,“ vyjadril potešenie majiteľ a zakladateľ firmy Róbert Gašparík.

Odborná komisia posudzovala kvalitatívne vlastnosti predložených súťažných vzoriek ako sú vzhľad, farba, konzistencia, vôňa a chuť.

Cieľom súťaže bola propagácia a podpora kvalitných potravín na Slovensku. Mohol sa jej zúčastniť každý podnikateľský subjekt so sídlom na území Slovenskej republiky, ktorý sa zaoberá potravinárskou výrobou, spracovaním mäsa a výrobou mäsových výrobkov.

Ilustračné foto: Róbert Gašparík – Mäsovýroba

Úspech nedávno zaznamenali aj Gašpárky, ďalší obľúbený a kvalitný výrobok z Trnavy.

Gašpárky sa stali víťazom nezávislého testu online magazínu Plní elánu, ktorý je súčasťou portfólia mediálnej spoločnosti Zoznam.sk a venuje sa zdravej výžive, životnému štýlu či zdravotníckym témam.

Spomedzi piatich testovaných výrobkov obstáli najlepšie práve Gašpárky. „Našimi kritériami by prešli len jedny párky, a to Gašpárky. Vyhrali zložením a aj cenovo sú prijateľné,“ hodnotil magazín Plní elánu.

Gašpárky obsahujú až 98 % mäsa, žiadnu slaninu a navyše sú bez pridaných éčok a farbív.

„Párkom nemáme čo vytknúť ani z chuťového hľadiska. Konzistenciou sú tak akurát, ani príliš mäkké, ani príliš tvrdé,“ znel verdikt autorov nezávislého testu, ktorý rozhodol o víťazstve Gašpárkov od Gašparíka.


Ocenené Spišské párky a Gašpárky

ZDROJ: Róbert Gašparík – Mäsovýroba

Ulož ako PDF
Napísal 23. mája 2024 11:08. Článok je zaradený do rubriky: Aktuálne, Ďalšie správy, Trnava. RSS 2.0. Both comments and pings are currently closed.


INZERCIA

reklama reklama reklama reklama reklama reklama reklama reklama reklama reklama reklama reklama reklama reklama

NAJNOVŠIE ČLÁNKY

reklama

reklama reklama

Prihlásiť sa | © Všetky práva vyhradené. trnava-live.sk I Názory vyslovené v diskusiách čitateľov nie sú názormi prevádzkovateľa webu, a ten za obsah týchto názorov nezodpovedá. Rasistické, vulgárne, urážlivé a príspevky mimo témy článku budú vymazané. Redakcia si vyhradzuje právo na zastavenie diskusie v prípade, že komentáre smerujú k vzájomnému napádaniu sa a osočovaniu účastníkov diskusie alebo iných osôb.