reklama

Pri policajnej razii zadržali v Trnave troch dílerov marihuany

Trnavskí policajti a policajti Národnej protidrogovej jednotky (NAKA) zadržali troch dílerov marihuany. Policajná operatíva mala prípad rozpracovaný niekoľko mesiacov.

Pre podozrenie z prechovávania a distribúcie drog zakročili policajti vo štvrtok 12. marca ráno súčasne na viacerých miestach v Trnave. Rázny zásah polície prekvapil obyvateľov bytov nadránom o 04:40 hodine na uliciach Vajanského, Čajkovského, Tajovského a Ostravskej.

„Na miestach zadržali štyri osoby, vykonali domové prehliadky bytov, dve prehliadky motorových vozidiel a prehliadky tela zadržaných osôb. Policajti našli a zaistili 23 plastových vreciek, mikroténové vrecká, v ktorých sa nachádzalo konope, elektronickú váhu a fajky. Zo zaistených 219 g sa dalo vyrobiť 439 dávok marihuany v hodnote 4390 eur. Obvinení si za jedno vrecko s konope pýtali od 7,50 do 10 eur. Drogy predávali samostatne alebo spoločne najmenej od januára minulého roku,“ informovala hovorkyňa KR PZ v Trnave Mária Linkešová.

marih-1

marih-2

marih-3

Foto: KR PZ v Trnave

Na základe výsluchov obvinených a svedeckých výpovedí vyšetrovateľ obvinil z obzvlášť závažného zločinu nedovolenej výroby omamných a  psychotropných látok, jedov alebo prekurzorov, ich držania a obchodovania s nimi troch Trnavčanov – Vladimíra B. (26 rokov), Jána H. (34) a Jána R. (26).

Vyšetrovateľ zároveň spracoval návrh na ich väzobné stíhanie.

Na základe príkazu súdu ich policajti eskortovali včera do výkonu väzby. Obvineným hrozí za prechovávanie a distribúciu drog trest odňatia slobody na 10 až 15 rokov, doplnila Linkešová.

Ulož ako PDF
Napísal 16. marca 2015 13:40. Článok je zaradený do rubriky: Krimi. RSS 2.0. Both comments and pings are currently closed.


INZERCIA

pre “Pri policajnej razii zadržali v Trnave troch dílerov marihuany”

reklama

reklama

reklama

Prihlásiť sa | © Všetky práva vyhradené. trnava-live.sk I Názory vyslovené v diskusiách čitateľov nie sú názormi prevádzkovateľa webu, a ten za obsah týchto názorov nezodpovedá. Rasistické, vulgárne, urážlivé a príspevky mimo témy článku budú vymazané. Redakcia si vyhradzuje právo na zastavenie diskusie v prípade, že komentáre smerujú k vzájomnému napádaniu sa a osočovaniu účastníkov diskusie alebo iných osôb.