reklama

V pondelok odštartuje sezóna plážového volejbalu. Začína Trnavská Hit Beach Liga 2017

Po historickej prvej sezóne v extralige žien a 1. lige mužov Hit Trnava a Mládež aktívne pripravili pre fanúšikov plážového volejbalu Trnavskú Hit Beach ligu 2017 v Centre plážových športov na Rybníkovej ulici v areáli Slávie.

V 1. kole pod názvom Akademické plážové hry môžu diváci vidieť všetky extraligové hráčky, ktoré hrávali za Hit UCM Trnava, prvoligové hráčky a mužov, ktorý pôsobili v 1. lige mužov.

Až 32 mixových dvojíc, z ktorých musí byť minimálne jeden študent resp. študentka, budú bojovať v pondelok 8. mája 2017 vo vynovenom Centre plážových športov v Trnave (3 ihriská) a na Fortune (1 ihrisko).


Ivana Chamulová

Víťaz získa zaujímavé ceny, každý účastník tričko a body do Trnavskej Hit Beach ligy.

Predpokladaný čas finále je o 18.00 hod. v Centre plážových športov. Tímy sa môžu prihlásiť TU do 5. mája.

Celkovo sa uskutočné počas sezóny päť turnajov, posledný je naplánovaný na 15. júla.

Na plážový volejbal pozýva Ivana Chamulová

Nahrávačka Ivana Chamulová pochádza zo Zvolena. V sezóne bola členkou družstva Hit UCM Trnava „B“ v 1. lige žien.

Študuje na Univerzite sv. Cyrila a Metoda na Inštitúte fyzioterapie, balneológie a liečebnej rehabilitácie odbor fyzioterapia. Plážový volejbal ju baví viac ako halový volejbal, preto sa na začiatok beachovej sezóny veľmi teší.

Volejbal hrávala v rokoch 2006 – 2015 vo Zvolene a v sezóne 2016/2017 v Hit Trnava.

Ulož ako PDF
Napísal 5. mája 2017 6:44. Článok je zaradený do rubriky: Aktuálne, Ďalšie správy, Šport, Trnava. RSS 2.0. Both comments and pings are currently closed.


INZERCIA

reklama

reklama

reklama

Prihlásiť sa | © Všetky práva vyhradené. trnava-live.sk I Názory vyslovené v diskusiách čitateľov nie sú názormi prevádzkovateľa webu, a ten za obsah týchto názorov nezodpovedá. Rasistické, vulgárne, urážlivé a príspevky mimo témy článku budú vymazané. Redakcia si vyhradzuje právo na zastavenie diskusie v prípade, že komentáre smerujú k vzájomnému napádaniu sa a osočovaniu účastníkov diskusie alebo iných osôb.