reklama

Zničenú cestu do Voderád opraví kraj

Zničenú cestu III. triedy medzi Hrnčiarovcami a Voderadmi, ktorá bola počas výstavby kórejskej fabriky Samsung jednou z dôležitých dopravných tepien, opraví Trnavský samosprávny kraj (TTSK). „Realizátori projektu síce prisľúbili, že poškodené komunikácie opravia, no dosiaľ sa tak nestalo. Pri mnohomiliónových úľavách investorovi sa doteraz nepodarilo vyčleniť 40 miliónov korún na opravy ciest zdevastovaných v dôsledku výstavby. Vlastníkom spomínanej komunikácie je Trnavský samosprávny kraj, ktorý sa však na výstavbe závodu nepodieľal. Zainteresované rezorty doposiaľ nepredložili návrh na riešenie vzniknutej situácie,“ informovala Eva Pristašová z tlačového odboru TTSK. Trnavský župan Tibor Mikuš vo štvrtok pre TASR vyhlásil, že  sumu 40 mil. Sk (1,33 mil eur) vyčlení na opravu cesty samosprávny kraj, práce začnú takmer okamžite, aby boli ukončené do konca novembra. Cestári totiž upozornili, že pokiaľ je komunikácia v takom stave, nie sú schopní ju v zime bezpečne udržiavať. Vynaložené peniaze chce Mikuš refundovať od dotknutých ministerstiev.

Ulož ako PDF
Napísal 13. októbra 2008 0:01. Článok je zaradený do rubriky: Trnava. RSS 2.0. Both comments and pings are currently closed.


INZERCIA

reklama

reklama

reklama

Prihlásiť sa | © Všetky práva vyhradené. trnava-live.sk I Názory vyslovené v diskusiách čitateľov nie sú názormi prevádzkovateľa webu, a ten za obsah týchto názorov nezodpovedá. Rasistické, vulgárne, urážlivé a príspevky mimo témy článku budú vymazané. Redakcia si vyhradzuje právo na zastavenie diskusie v prípade, že komentáre smerujú k vzájomnému napádaniu sa a osočovaniu účastníkov diskusie alebo iných osôb.