reklama

Rozbitú cestu z Trnavy do Zelenča kraj zatiaľ opravovať nebude

zeleneckska-cesta

Trnavský samosprávny kraj sa pred časom pustil do rozsiahlej rekonštrukcie ciest a mostných objektov. Dlhodobý úver v hodnote približne 50 miliónov eur (1,5 mld. Sk) má zabezpečiť rekonštrukcie ciest v celkovej dĺžke 438 km.
A hoci je opravených úsekov aj v okolí Trnavy vcelku dosť, nezriedka ide o  pomerne málo frekventované cesty.

Niekoľkí čitatelia sa na nás obrátili s otázkou, kedy plánuje TTSK zrekonštruovať motoristami hojne využívany asi štvorkilometrovy úsek cesty medzi Trnavou a Zelenčom.  Tá je v dezolátnom stave, plná dier, “pozliepaná”, s rozpadnutými krajnicami.

Podľa informácií Patrika Velšica z odboru komunikácie s verejnosťou TTSK, oprava cesty medzi Trnavou a Zelenčom bola v pláne rekonštrukcií už na začiatku.
“Tento úsek sme mali v pláne opraviť medzi prvými. Investičná akcia bola odložená z dôvodu plánovanej výstavby logistiky pri Zelenči. Je reálny predpoklad, že v blízkom čase budú cestu využívať ťažké nákladné mechanizmy a vznikla tak obava, aby zrekonštruovanú cestu nezničili stavebné stroje tak, ako tomu bolo v prípade komunikácie medzi Hrnčiarovcami a Voderadmi. Trnav­ský samosprávny kraj každopádne tento úsek plánuje re­konštruovať,” zdôraznil Patrik Velšic.

© poko.sk

Ulož ako PDF
Napísal 11. decembra 2009 21:19. Článok je zaradený do rubriky: Trnava. RSS 2.0. Both comments and pings are currently closed.


INZERCIA

reklama

reklama

reklama

Prihlásiť sa | © Všetky práva vyhradené. trnava-live.sk I Názory vyslovené v diskusiách čitateľov nie sú názormi prevádzkovateľa webu, a ten za obsah týchto názorov nezodpovedá. Rasistické, vulgárne, urážlivé a príspevky mimo témy článku budú vymazané. Redakcia si vyhradzuje právo na zastavenie diskusie v prípade, že komentáre smerujú k vzájomnému napádaniu sa a osočovaniu účastníkov diskusie alebo iných osôb.