reklama

Zabíjačkové špeciality išli na Vianočných trhoch na dračku

Prvá z plánovaných troch zabíjačiek v rámci Vianočných trhov 2011 začala na Trojičnom námestí v sobotu dopoludnia.

O tradičné zabíjačkové špeciality z dielne reštaurácie Trnavský dvor bol medzi návštevníkmi trhov mimoriadny záujem a pri predajnom stánku sa točil neustále pomerne dlhý rad nakupujúcich.


Aj zabíjačka patrí k tradičnému predvianočnému koloritu

Čerstvé jaternice, krvavnice, tlačenka, zabíjačková kaša či klobásy išli na dračku. „Dnes už človek nemá toľko možností ochutnať čerstvú zabíjačku ako kedysi. Kúpila som z každého po troške, doma to s mužom spucujeme raz dva,“ vtipkovala pani v strednom veku odnášajúcich si plnú tašku.

Trnavský dvor v spolupráci s organizačným štábom Vianočných trhov pripravuje na sobotu 17. decembra ďalšie zaujímavé podujatie – pečenie býka – spojené tiež s predajom čerstvých zabíjačkových dobrôt. Poslednú šancu ochutnať a zakúpiť si obľúbené domáce špeciality budú mať návštevníci trhov ešte 30. decembra.

Fotogaléria:

Ulož ako PDF
Napísal 10. decembra 2011 13:28. Článok je zaradený do rubriky: ● VIANOČNÉ TRHY 2011, Aktuálne, Ďalšie správy, Trnava. RSS 2.0. Both comments and pings are currently closed.


INZERCIA

reklama reklama reklama reklama reklama reklama reklama reklama reklama reklama

NAJNOVŠIE ČLÁNKY

reklama

Prihlásiť sa | © Všetky práva vyhradené. trnava-live.sk I Názory vyslovené v diskusiách čitateľov nie sú názormi prevádzkovateľa webu, a ten za obsah týchto názorov nezodpovedá. Rasistické, vulgárne, urážlivé a príspevky mimo témy článku budú vymazané. Redakcia si vyhradzuje právo na zastavenie diskusie v prípade, že komentáre smerujú k vzájomnému napádaniu sa a osočovaniu účastníkov diskusie alebo iných osôb.