reklama

Májový kvet sľubuje príjemné prekvapenie. Predajcovia sa môžu hlásiť do konca apríla

Mesto Trnava v spolupráci s partnermi zorganizuje aj v tomto roku obľúbenú akciu Májový kvet.

Podujatie spojené s predajom rezaných aj črepníkových kvetov, priesad, záhradnej techniky, bytových či záhradných doplnkov a ukážkami produktov šikovných remeselníkov si za štyri roky získalo medzi Trnavčanmi veľmi dobré meno.

Piaty diel Májového kvetu sa uskutoční 15. a 16. mája 2014 na Trojičnom námestí.

Májový kvet v Trnave sa preto stal aj súčasťou kalendára podujatí propagovaných prostredníctvom portálov cestovného ruchu,“ pripomína trnavská radnica v tlačovej správe.

majovy-kvet
Pohľad na kvetinový rínok v centre Trnavy z mestskej veže

Okrem predaja kvetov a doplnkov ožije Trojičné námestie aktivitami v réžii Knižnice Juraja Fándlyho a trnavskej Mestskej televízie, nebudú chýbať ani žiadané poradenské služby v oblasti starostlivosti o kvety a záhradu, praktické návody na pestovanie rôznych druhov kvetov, keramické alebo maliarske tvorivé dielne pre deti.

Organizátori podujatia pripravujú pre Trnavčanov aj príjemné farebné prekvapenie v podobe veľkého kvetinového záhonu s rozmermi 19 x 8 metrov, ktorý, ak sa všetko podarí, umiestnia pred divadlo a skrášľovať centrum mesta bude ešte niekoľko ďalších týždňov.

Všetci pestovatelia, remeselníci a predajcovia, ktorí by radi obohatili Májový kvet 2014 svojou ponukou sa môžu prihlásiť na mestskom úrade do 30. apríla

Prihláška na stiahnutie TU.

majovy-kvet
Trojičné námestie sa na dva dni premení na pestrofarebnú záhradu

Ulož ako PDF
Napísal 11. marca 2014 8:30. Článok je zaradený do rubriky: Aktuálne, Ďalšie správy, Trnava. RSS 2.0. Both comments and pings are currently closed.


INZERCIA

pre “Májový kvet sľubuje príjemné prekvapenie. Predajcovia sa môžu hlásiť do konca apríla”

reklama

reklama

reklama

Prihlásiť sa | © Všetky práva vyhradené. trnava-live.sk I Názory vyslovené v diskusiách čitateľov nie sú názormi prevádzkovateľa webu, a ten za obsah týchto názorov nezodpovedá. Rasistické, vulgárne, urážlivé a príspevky mimo témy článku budú vymazané. Redakcia si vyhradzuje právo na zastavenie diskusie v prípade, že komentáre smerujú k vzájomnému napádaniu sa a osočovaniu účastníkov diskusie alebo iných osôb.