reklama

Turistické informačné centrum v dome hudby je otvorené aj cez víkendy

Turistické informačné centrum RegioInfoPoint v Trnave, zriadené v rámci projektu Cezhraničné turistické informačné a školiace stredisko, otvorili v Dome hudby M. Sch. Trnavského v marci 2014.

Podľa slov Ľubice Pélyovej z oddelenia komunikácia Trnavského samosprávneho kraja postupom času sa tento informačný bod dostáva do povedomia verejnosti. Každý mesiac navštívi centrum približne 160 domácich a zahraničných turistov.

„Infocentrum je miestom informácií pre všetkých, ktorí hľadajú užitočné fakty o turizme v Trnavskom kraji, ako aj o regióne Burgenland. Pracovníčky ponúkajú návštevníkom kvalitný infoservis o kultúrnych a prírodných hodnotách oboch regiónov, možnostiach rekreácie a turistických možnostiach, ale aj o pripravovaných podujatiach,“ uviedla Pélyová.

regiopoint-trnava-1
infopoint_tt

FOTO: Ľubica Pélyová

Turistické informačné centrum sa nachádza v Dome hudby Mikuláša Schneidera-Trnavského a je otvorené v pracovných dňoch od 10. do 17. hodiny.

Od júla je prístupné pre návštevníkov mesta a turistov aj počas víkendov.

Najbližšia propagačná akcia v Parndorfe sa uskutoční 21. augusta a bude organizovaná v spolupráci s OOCR Rezort Piešťany. Okrem širokej ponuky turizmu sa jej zameranie sústredí aj na kúpeľníctvo a wellness.

Poslaním projektu RegioInfoPoint je prepojenie, propagácia a poradenstvo pre návštevníkov regiónu Burgenland a Trnavského kraja v spoločných informačných a poradenských strediskách v Trnave a outletovom centre v Parndorfe.

Ulož ako PDF
Napísal 25. júla 2014 11:18. Článok je zaradený do rubriky: Aktuálne, Ďalšie správy, Trnava. RSS 2.0. Both comments and pings are currently closed.


INZERCIA

reklama

reklama

reklama

Prihlásiť sa | © Všetky práva vyhradené. trnava-live.sk I Názory vyslovené v diskusiách čitateľov nie sú názormi prevádzkovateľa webu, a ten za obsah týchto názorov nezodpovedá. Rasistické, vulgárne, urážlivé a príspevky mimo témy článku budú vymazané. Redakcia si vyhradzuje právo na zastavenie diskusie v prípade, že komentáre smerujú k vzájomnému napádaniu sa a osočovaniu účastníkov diskusie alebo iných osôb.