reklama

Trnavu zasypali obrovské chumáče snehu

Husté sneženie a málo vídané obrovské chumáče snehu zasypali v piatok Trnavu.

V rozpätí asi dvoch hodín napadlo približne 15 cm nového snehu.

Cesty v meste aj okolí sú zatiaľ zjazdné, nachádza sa na nich utlačená viac ako päťcentimetrová vrstva snehovej kaše.

Doprava vplyvom nepriaznivého počasia na hlavných ťahoch hustne a je značne spomalená. Polícia upozorňuje, že cesta cez Bielu Horu je v oboch smeroch neprejazdná. Zlá situácia je aj na celom úseku Trstín – Trnava, rovnako tak v okolí Bukovej.

V okolí mesta sú problémy aj v smere na Špačince, Hrnčiarovce a Suchú nad Parnou.

„Všetky mechanizmy, ktoré majú dostupné spoločnosti TT-Komfort a ASA Trnava, sú v uliciach Trnavy,“ uviedol o 13.30 hodine vedúci kancelárie primátora Pavol Tomašovič.

Do boja so snehovou nádielkou povolali aj zmluvných partnerov, ktorí sa rovnako zapájajú do odhŕňania snehu z trnavských ulíc.

Podľa predpovede meteorológov sneženie má k večeru ustávať, v sobotu by zrážky pribúdať nemali. Snežiť by mohlo opäť v nedeľu 1. februára. Denné teploty budú počas víkendu tesne nad nulou, v noci klesnú na -5 až -6 stupňov Celzia.

Pozrite sa, ako to vyzerá v uliciach mesta dnes popoludní.

Fotogaléria – piatok 30. januára o 13.00 hodine:

sneh-3

sneh-1

sneh-5

sneh-4

sneh-2

sneh-7

sneh-8

sneh-9

sneh-10

sneh-11

Ulož ako PDF
Napísal 30. januára 2015 13:16. Článok je zaradený do rubriky: Aktuálne, Ďalšie správy, Trnava. RSS 2.0. Both comments and pings are currently closed.


INZERCIA

pre “Trnavu zasypali obrovské chumáče snehu”

reklama

reklama

reklama

Prihlásiť sa | © Všetky práva vyhradené. trnava-live.sk I Názory vyslovené v diskusiách čitateľov nie sú názormi prevádzkovateľa webu, a ten za obsah týchto názorov nezodpovedá. Rasistické, vulgárne, urážlivé a príspevky mimo témy článku budú vymazané. Redakcia si vyhradzuje právo na zastavenie diskusie v prípade, že komentáre smerujú k vzájomnému napádaniu sa a osočovaniu účastníkov diskusie alebo iných osôb.