reklama

V sobotu sa uskutoční vianočná prehliadka Štadióna Antona Malatinského pre verejnosť

City Arena – Štadión Antona Malatinského organizuje v sobotu 19. decembra 2015 od 16.00 hodiny prvú prehliadku svojich priestorov spojenú s programom pre celú rodinu.

Návštevníci budú mať možnosť navštíviť šatne, mixzónu, skyboxy, komentátorské, novinárske, konferenčné priestory a iné.

ca-st1

Ilustračné foto

Prehliadkami budú sprevádzať zamestnanci štadióna, ktorí sa starajú o jeho plynulý chod, na čele s technickým a výkonným riaditeľom.

Menšie deti bude zabávať duo PACI PAC, ktoré vystúpi v čase od 16:20 a od 17:00, väčšie aj menšie deti zaručene zaujme svetelná show na štadióne.

V cene vstupenky je aj sladké prekvapenie, čaj alebo varené víno.

(TS)

stadion-prehliadka-pl

Ulož ako PDF
Napísal 17. decembra 2015 11:26. Článok je zaradený do rubriky: Aktuálne, Ďalšie správy, Pozvánky, Trnava. RSS 2.0. Both comments and pings are currently closed.


INZERCIA

pre “V sobotu sa uskutoční vianočná prehliadka Štadióna Antona Malatinského pre verejnosť”

reklama

reklama

reklama

Prihlásiť sa | © Všetky práva vyhradené. trnava-live.sk I Názory vyslovené v diskusiách čitateľov nie sú názormi prevádzkovateľa webu, a ten za obsah týchto názorov nezodpovedá. Rasistické, vulgárne, urážlivé a príspevky mimo témy článku budú vymazané. Redakcia si vyhradzuje právo na zastavenie diskusie v prípade, že komentáre smerujú k vzájomnému napádaniu sa a osočovaniu účastníkov diskusie alebo iných osôb.