reklama

Na Smolenický zámok prídu rozprávkové postavičky, strašidlá, ale aj šermiari a remeselníci

Strašidlá, duchovia a aj rozprávkové postavičky na predstavia počas posledného októbrového víkendu na Smolenickom zámku, aby rozpovedali svoj unikátny príbeh.

Posledný októbrový víkend bude v Smoleniciach patriť nevšedným bytostiam. Od 26. do 27. októbra 2019 sa uskutočnia strašidelné prehliadky, kde uvidia návštevnícido detailov premyslené kostýmy, talentovaných hercov a tanečníkov a predovšetkým čarovnú atmosféru, z ktorej budú mať deti zážitok deti aj dospelí.

Smolenický zámok bude počas soboty 26. októbra prístupný od 11:00 do 22:00 hod. a v nedeľu 27. októbra od 10:00 do 19:00 hod.

FOTO: OZ Karpatoš

Prehliadky začínajú každých 20 minút a sú limitované počtom osôb. Lístky si môžete zakúpiť cez internet (link tu), dostupné sú však na konkrétny deň a čas.

Tešiť sa môžete počas víkendu aj na bohatý sprievodný program, kde nebude chýbať remeselný trh, šermiarske vystúpenie, hod sekerou, lukostreľba či maľovanie na tvár.

Určite si v rámci návštevy spravte prechádzku okolo zámku a navštívte so svojou rodinou aj vynovené hradisko Molpír, odkiaľ sa vám naskytne krásny pohľad na jeseňou zafarbenú krajinu.

Prechádzka na hradisko nie je turisticky náročná a určite ju zvládnu aj deti.

(ts)

Ulož ako PDF
Napísal 23. októbra 2019 15:38. Článok je zaradený do rubriky: Aktuálne, Ďalšie správy, Pozvánky, Trnava. RSS 2.0. Both comments and pings are currently closed.


INZERCIA

reklama

reklama

reklama

Prihlásiť sa | © Všetky práva vyhradené. trnava-live.sk I Názory vyslovené v diskusiách čitateľov nie sú názormi prevádzkovateľa webu, a ten za obsah týchto názorov nezodpovedá. Rasistické, vulgárne, urážlivé a príspevky mimo témy článku budú vymazané. Redakcia si vyhradzuje právo na zastavenie diskusie v prípade, že komentáre smerujú k vzájomnému napádaniu sa a osočovaniu účastníkov diskusie alebo iných osôb.