reklama

Gabo sa v novom klipe „Máš na to“ rozlúčil s legendárnym Káčkom

Trnavský hudobník GABO, víťaz v kategórii „Najlepší text“ Košického zlatého pokladu 2020, si vybral prvý marcový deň na predstavenie videoklipu k skladbe „MÁŠ NA TO“.

Klip nakrúcali v januári v priestoroch prvého undegroundového klubu v Trnave, ktorý verejnosť pozná ako Káčko alebo ArtKlub.

„Zaujímavosťou je, že po tom, čo sme videoklip dotočili, klub zanikol. Ale my sme to ešte stihli, takže sme zvečnili posledné zábery týchto priestorov. Bude to spomienka na toto legendárne miesto, kde veľa hudobníkov a DJ –ov našlo miesto na svoju prezentáciu,“ konštatuje Gabo.

Gabove skladby majú okrem chytľavých refrénov a zaujímavých hudobných nápadov aj niečo navyše. Každá má v sebe spomienku.

„Máš na to“ si Gabo sám hovoril v časoch, keď ešte váhal, či sa venovať spevu, bubnovaniu alebo úplne inej profesii. 

Bicie napokon zvíťazili a toto rozhodnutie Gabo nikdy neľutoval. Možno jeho nová pesnička bude dobrou motiváciou pre jeho fanúšikov, ktorí práve teraz rovnako stoja pred zásadnou životnou dilemou. 

„Sú to úseky môjho života, kedy som častokrát zišiel z cesty, ale cítil som, že sa mám vrátiť späť,“ hovorí známy Trnavčan.

V hudbe rád spája nespojiteľné, a tak svojim fanúšikom namixoval reggae so štýlom, aký rád vo svojich filmoch používa režisér Quentin Tarantino.

Gabo už niekoľko rokov spolupracuje s mnohými známymi menami slovenskej hudobnej scény. Podieľal sa na mix masteringu troch albumov slovenskej speváčky Simy a v súčasnosti najčastejšie sedí za bicími v trnavskej kapele Bystrík banda.

V roku 2020 sa zúčastnil súťaže Košický zlatý poklad (KZP), kde v silnej konkurencii 12 finalistov zabodoval hneď dvakrát – nielen celkovým umiestnením na 2. priečke, ale aj ziskom ocenenia novinky KZP – Ceny za najlepší text.

Ivana Školeková

Ulož ako PDF
Napísal 2. marca 2021 8:28. Článok je zaradený do rubriky: Aktuálne, Ďalšie správy, Kultúra, Trnava. RSS 2.0. Both comments and pings are currently closed.


INZERCIA

reklama

reklama

reklama

Prihlásiť sa | © Všetky práva vyhradené. trnava-live.sk I Názory vyslovené v diskusiách čitateľov nie sú názormi prevádzkovateľa webu, a ten za obsah týchto názorov nezodpovedá. Rasistické, vulgárne, urážlivé a príspevky mimo témy článku budú vymazané. Redakcia si vyhradzuje právo na zastavenie diskusie v prípade, že komentáre smerujú k vzájomnému napádaniu sa a osočovaniu účastníkov diskusie alebo iných osôb.