reklama

Gabo sa v novom klipe k skladbe Výlet túla uličkami Trnavy aj okolím s herečkou Petrou Blesákovou

Slnečné septembrové dni si vybral trnavský spevák GABO na nakrútenie a predstavenie klipu k svojej najnovšej skladbe Výlet.

Centrálnou témou väčšiny Gabových skladieb je vzťah muža a ženy. Výnimku neurobil ani tentokrát.

„Pieseň je o dvojici, ktorá sa spoznala cez internet. Na prvom spoločnom výlete na bicykloch zažili niečo tak silné, že sa rozhodli nechať si to ako tajomstvo,“ prezrádza obľúbený trnavský muzikant.

V klipe si zahrala slovenská herečka Petra Blesáková, ktorá rada prijala pozvanie na cyklopotulky uličkami Trnavy a blízkeho okolia.


Gabo v klipe s Petrou Blesákovou

„Mám šťastie na ľudí okolo seba. Aj tentokrát som sa mohol spoľahnúť na známych a kamarátov, ktorí mi ochotne pomohli s tvorbou a realizáciou klipu, za čo im patrí moje poďakovanie,“ vďačne konštatuje Gabo.

Ako hovorí, sám obľubuje zložitejšie rytmické momenty, v hudbe využíva dynamickosť a harmóniu. V skladbe Výlet zariskoval a refrén doladil do funky štýlu. Táto zmena zároveň naznačuje, ktorým hudobným smerom sa bude uberať jeho nasledujúci album.

Hudobne a textovo je skladba v Gabovej réžii, basgitaru mal pod palcom Richard Gajlík, gitaru Adam Cisár.

Trnavského hudobníka môžete najčastejšie vidieť sedieť za bicími v kapele Bystrík banda, aktívne spolupracuje aj so slovenskou speváčkou Svetlanou Rymarenko.

V roku 2020 sa so svojou skladbou Tak blízko zúčastnil súťaže Košický zlatý poklad, kde v silnej konkurencii 12 finalistov zabodoval hneď dvakrát – nielen celkovým umiestnením na 2. priečke, ale aj ziskom Ceny za najlepší text.

VIDEO: Gabo – Výlet

Ulož ako PDF
Napísal 20. septembra 2021 7:30. Článok je zaradený do rubriky: Aktuálne, Ďalšie správy, Kultúra, Trnava. RSS 2.0. Both comments and pings are currently closed.


INZERCIA

reklama

reklama

reklama

Prihlásiť sa | © Všetky práva vyhradené. trnava-live.sk I Názory vyslovené v diskusiách čitateľov nie sú názormi prevádzkovateľa webu, a ten za obsah týchto názorov nezodpovedá. Rasistické, vulgárne, urážlivé a príspevky mimo témy článku budú vymazané. Redakcia si vyhradzuje právo na zastavenie diskusie v prípade, že komentáre smerujú k vzájomnému napádaniu sa a osočovaniu účastníkov diskusie alebo iných osôb.