reklama

V Trnave sa ukáže model tímu F1 Red Bull Racing Honda v skutočnej veľkosti, súčasťou akcie je aj súťaž vo výmene pneumatík

Víťazný tím dvoch ostatných veľkých cien Formuly 1 z Monaka a Azerbajdžanu privezie v stredu 9. júna 2021 model formuly v skutočnej veľkosti do Trnavy. Na parkovisku MTF STU na ulici Jána Bottu č. 25 sa uskutoční podujatie Red Bull Pit Stop Challenge.

V rámci európskeho propagačného turné zavíta tímu Red Bull Racing Honda so svojou formulou aj do Trnavy.

Okrem toho, že fanúšikovia najrýchlejších monopostov seriálu F1 si môžu naživo prezrieť model formuly v skutočnej veľkosti a aj sa pri ňom odfotiť, súčasťou podujatia je aj súťaž vo výmene pneumatík – Red Bull Pit Stop Challenge.

FOTO: Red Bull

Prihlásené tímy súťažiacich si vyskúšajú, aké je to meniť pneumatiky počas zastávky v boxoch. K dispozícii budú mať reálne šasi (podvozok, náprava, kolesá) a skutočné nástroje na to určené a používané priamo v boxoch F1.

V rámci Red Bull Pit Stop Challenge Live budú účastníci v 4-členných tímoch súťažiť na rýchlosť vo výmene dvoch kolies pripravenej formuly s váhou 880 kg.

Harmonogram Red Bull Pitstop Challenge Live bude vyskladaný z 10 minútových slotov.

Prihlasovací formulár je zverejnený na tejto stránke.

Akcia potrvá od 12. do 20. hodiny. Kompletné informácie nájdete tu.

Súčasťou podujatia je aj mini Deň otvorených dverí Materiálovotechnologickej fakulty so sídlom v Trnave, počas ktorého budú verejnosti sprístupnené niektoré z priestorov fakulty.

Ulož ako PDF
Napísal 8. júna 2021 9:52. Článok je zaradený do rubriky: Aktuálne, Ďalšie správy, Trnava. RSS 2.0. Both comments and pings are currently closed.


INZERCIA

reklama

reklama

reklama

Prihlásiť sa | © Všetky práva vyhradené. trnava-live.sk I Názory vyslovené v diskusiách čitateľov nie sú názormi prevádzkovateľa webu, a ten za obsah týchto názorov nezodpovedá. Rasistické, vulgárne, urážlivé a príspevky mimo témy článku budú vymazané. Redakcia si vyhradzuje právo na zastavenie diskusie v prípade, že komentáre smerujú k vzájomnému napádaniu sa a osočovaniu účastníkov diskusie alebo iných osôb.