reklama

FOTO: Súťaž vo výmene kolies tímu F1 Red Bull Racing Honda v Trnave

V rámci propagačného turné po Slovensku tímu Formuly 1 Red Bull Racing Honda sa uskutočnilo v stredu 9. júna 2021 v Trnave podujatie Red Bull Pit Stop Challenge.

Dejiskom akcie bolo parkovisko pred MTF STU na ulici Jána Bottu. Materiálovotechnologická fakulta pri tejto príležitosti usporiadala „mini“ Deň otvorených dverí, v rámci ktorého sa návštevníci mohli zoznámiť s jednotlivými študijnými odbormi a prezrieť si aj interiéry či výskumné laboratóriá.

Red Bull Pit Stop Challenge Live je súťaž štvorčlenných tímov v rýchlosti výmeny dvoch kolies pripravenej formuly s váhou 880 kg.

Prihlásené tímy súťažiacich si vyskúšali, aké je to meniť pneumatiky počas zastávky v boxoch. K dispozícii mali reálne šasi (podvozok, náprava, kolesá) a skutočné nástroje na to určené a používané priamo v boxoch F1.

Red Bull Racing Honda priviezol do Trnavy aj model formuly v skutočnej veľkosti.

FOTO:

Ulož ako PDF
Napísal 10. júna 2021 8:09. Článok je zaradený do rubriky: Aktuálne, Ďalšie správy, Trnava. RSS 2.0. Both comments and pings are currently closed.


INZERCIA

reklama

reklama

reklama

Prihlásiť sa | © Všetky práva vyhradené. trnava-live.sk I Názory vyslovené v diskusiách čitateľov nie sú názormi prevádzkovateľa webu, a ten za obsah týchto názorov nezodpovedá. Rasistické, vulgárne, urážlivé a príspevky mimo témy článku budú vymazané. Redakcia si vyhradzuje právo na zastavenie diskusie v prípade, že komentáre smerujú k vzájomnému napádaniu sa a osočovaniu účastníkov diskusie alebo iných osôb.