reklama

Župa podala cez víkend viac ako 21-tisíc vakcín, celkovo použili už bezmála dvestotisíc dávok

Trnavský samosprávny kraj (TTSK) zaočkoval počas víkendu 19. a 20. júna 2021 viac ako 21-tisíc záujemcov.

Očkovanie prebiehalo v piatich veľkokapacitných očkovacích centrách, celkovo bolo podaných 21 200 dávok vakcín proti ochoreniu Covid-19.

Záujemcovia dostali jednu zo štyroch očkovacích látok, ktorými sa aktuálne na Slovensku očkuje – Pfizer, Moderna, AstraZeneca alebo Sputnik V.


Očkovacie centrum na Strednej zdravotníckej škole v Trnave

Ilustračné foto

Celkovo trnavská župa vo svojich centrách podala už viac ako 190 – tisíc dávok vakcín.

Na očkovanie sa môžete prihlásiť na stránke https://vakcinacia.nczisk.sk/registracia.

Na zabezpečenie plynulosti očkovania vo svojich centrách župa hľadá dobrovoľníkov s vekom nad 18 rokov. Vítaní sú všetci záujemcovia s chuťou pomôcť a tak prispieť k čo najskoršiemu návratu k bežnému životu.

Informácie o očkovaní, v slovenskom aj maďarskom jazyku ako aj mapy očkovacích centier trnavskej župy sú dostupné na https://zdravazupa.sk/korona/#ockovanie.

Ulož ako PDF
Napísal 20. júna 2021 21:02. Článok je zaradený do rubriky: Aktuálne, Ďalšie správy, Trnava. RSS 2.0. Both comments and pings are currently closed.


INZERCIA

reklama

reklama

reklama

Prihlásiť sa | © Všetky práva vyhradené. trnava-live.sk I Názory vyslovené v diskusiách čitateľov nie sú názormi prevádzkovateľa webu, a ten za obsah týchto názorov nezodpovedá. Rasistické, vulgárne, urážlivé a príspevky mimo témy článku budú vymazané. Redakcia si vyhradzuje právo na zastavenie diskusie v prípade, že komentáre smerujú k vzájomnému napádaniu sa a osočovaniu účastníkov diskusie alebo iných osôb.