reklama

V sobotu bude druhý ročník minifestivalu Vlci a ruže v rodinnom vinárstve Magula v Suchej nad Parnou

Urobte si peknú sobotu a príďte osláviť víno a leto na farmu, do rodinného vinárstva Magula v Suchej nad Parnou. Rodina Magulovcov pripravila už druhý ročník minifestivalu Vlci a ruže so skvelým programom pre celú rodinu.

Na rodinnej farme na kopci medzi Ružovou a Vlčou dolinou v Suchej nad Parnou sa bude ochutnávať víno, spoznávať krásy vidieka, koncertovať, debatovať a vychutnávať si život.

Brány podujatia sa otvoria v sobotu 31. júla 2021 o 14:00. Počas celej akcie budú k dispozícii degustačné bary s poctivými suchovskými vínami, ktoré sa pijú už v 17 krajinách na troch kontinentoch.

Pripravený tiež bude Bublinkový bar s naturálnymi sektami od spriatelených remeselných vinárov spod Malých Karpát, ale aj z ďalekého Tokaja – viacerí vinári prídu svoje vína nalievať osobne! Počas celého dňa sa uskutoční tiež viacero sprevádzaných prehliadok vinárstva a farmy.

Vrcholom podujatia bude koncert pesničkárky a hudobníčky a multiinštrumentalistky Janky Andevskej o 19. hodine.

FOTO: Vinárstvo Magula

Počas celého dňa budete môcť zobrať svoje deti na objavný chodník po farme, kde spoznajú rôzne hospodárske zvieratká a zaujímavé rastlinky. Tie odvážnejšie si môžu vysadnúť na našich čiernych lipicánov Astora a Mistera, ktorí sa už tešia ako ich budú voziť na koni :)

O ekologickom a biodynamickom poľnohospodárstve budete môcť debatovať v biodynamickom altánku Demeter. O 16:00 bude aj zaujímavá prednáška o biodynamike od Jána Vavričku z Demeter Česko & Slovensko – www.demetercs.eu.

Chýbať opäť nesmie ani včelár Rasťo Hvizdoš z Vlčej doliny – včelár telom i dušou, ktorý Vám porozpráva o starostlivosti o včielky a prinesie i svoj vynikajúci suchovský med – www.medodvcelara.sk.

O nealko občerstvenie sa postará najmladšia generácia Magulovcov s projektom Lemonade Boyz a ich výbornými limonádami. Chýbať nebude ani skvelá zmrzlina od Gio, či kvalitná káva od Fefecafé servírovaná z legendárnej fefekáry.

O jedlo sa postarajú foodtrucky Unas Streetfood s legendárnymi burgrami a Paráčiky s originálnou kórejskou gyozou, takže hladní určite nezostanú ani mäsožravci, ani vegáni.

Vinárstvo Magula je rešpektovaným výrobcom autentických vín, výlučne z vlastných viníc a exportuje takmer celú svoju produkciu do zahraničia.

Brány svojho vinárstva pre verejnosť otvára len jeden raz v roku, počas podujatia Vlci a ruže. Nepremeškajte preto túto príležitosť spoznať ich vína a filozofiu a užite si pritom pekný deň na farme medzi Ružovou a Vlčou dolinou.

Akcia potrvá do 22. hodiny.

Vstupné na podujatie je zdarma, konzumácia je spoplatnená.

Psíkov a domácich miláčikov prosím nechajte doma, na farmu majú zvieratá vstup zakázaný.

Podrobné informácie o akcii sú priebežne zverejňované na Facebooku rodinného vinárstva Magula https://www.facebook.com/RodinneVinarstvoMagula.

FOTO: Vinárstvo Magula

Ulož ako PDF
Napísal 29. júla 2021 7:59. Článok je zaradený do rubriky: Aktuálne, Ďalšie správy, Pozvánky, Trnava. RSS 2.0. Both comments and pings are currently closed.


INZERCIA

reklama

reklama

reklama

Prihlásiť sa | © Všetky práva vyhradené. trnava-live.sk I Názory vyslovené v diskusiách čitateľov nie sú názormi prevádzkovateľa webu, a ten za obsah týchto názorov nezodpovedá. Rasistické, vulgárne, urážlivé a príspevky mimo témy článku budú vymazané. Redakcia si vyhradzuje právo na zastavenie diskusie v prípade, že komentáre smerujú k vzájomnému napádaniu sa a osočovaniu účastníkov diskusie alebo iných osôb.