reklama

Na diaľnici D1 pri Zelenči zabránili hasiči úniku chlóru z cisterny

V utorok 3. augusta 2021 približne hodinu po polnoci došlo pri odpočívadle Zeleneč na diaľnici D1 k úniku nebezpečných látok z cisterny.

Ako informovala hovorkyňa KR HaZZ v Trnave Lena Košťálová, z cisterny, ktorú prevážal kamión, unikol chlór.

„Na miesto udalosti boli vyslaní príslušníci z hasičskej stanice Trnava a Bratislava – Dúbravka so šiestimi kusmi hasičskej techniky. Hasiči a snažili zamedziť úniku nebezpečnej látky z výtlačného hrdla cisterny. Unikajúcu látku odčerpali do banerov. Pri zásahu sa nezranila žiadna osoba a nebolo ohrozené životné prostredie,“ uviedla Košťálová.

FOTO: HaZZ Trnava

Ulož ako PDF
Napísal 3. augusta 2021 12:39. Článok je zaradený do rubriky: Krimi. RSS 2.0. Both comments and pings are currently closed.


INZERCIA

reklama

reklama

reklama

Prihlásiť sa | © Všetky práva vyhradené. trnava-live.sk I Názory vyslovené v diskusiách čitateľov nie sú názormi prevádzkovateľa webu, a ten za obsah týchto názorov nezodpovedá. Rasistické, vulgárne, urážlivé a príspevky mimo témy článku budú vymazané. Redakcia si vyhradzuje právo na zastavenie diskusie v prípade, že komentáre smerujú k vzájomnému napádaniu sa a osočovaniu účastníkov diskusie alebo iných osôb.