reklama

Vodič VW Passat skončil na streche, polícia nehodu vyšetruje a hľadá svedkov

Vodič VW Passat skončil na streche, polícia nehodu vyšetruje a hľadá svedkov nehody.

V utorok 21. septembra 2021 popoludní došlo na Hlbokej ulici pred svetelnou križovatkou medzi City Arenou a čerpacou stanicou OMV k dopravnej nehode.

„Vodič na VW Passat prešiel zo Sladovníckej na Hlbokú. Po prejazde prvej križovatky nezvládol pred ďalším semaforom riadenie, narazil do svetelnej signalizácie a s autom skončil na streche,“ informovala hovorkyňa KR PZ v Trnave Mária Linkešová krátko po udalosti.

FOTO: KR PZ Trnava

Trnavská polícia zároveň dodáva, že výpovede svedkov sa rozchádzajú, objavujú sa aj informácie o zrážke Passatu s iným vozidlom, ktoré malo vychádzať z benzínky a nedať VW jazdiacemu po hlavnej ceste prednosť. Pomôcť vyšetrovaniu by mohli aj bezpečnostné kamery v bezprostrednom okolí.

„Ak ste videli konanie vodiča, prípadne okolnosti, ktoré nehode predchádzali, všetky informácie nám pomôžu objektívne vyšetriť dopravnú nehodu a určiť vinníka. Informácie a svedecké výpovede nám môžete prísť nahlásiť osobne na dopravný inšpektorát v Trnave, zavolať na bezplatné číslo 158 alebo nás kontaktovať cez messenger FB Polícia SR – Trnavský kraj,“ dodáva Linkešová.

Nehoda sa obišla bez zranení, dychová skúška bola u vodiča negatívna. Škody polícia odhaduje na 5000 eur.

FOTO: KR PZ Trnava

Ulož ako PDF
Napísal 21. septembra 2021 19:13. Článok je zaradený do rubriky: Krimi. RSS 2.0. Both comments and pings are currently closed.


INZERCIA

reklama

reklama

reklama

Prihlásiť sa | © Všetky práva vyhradené. trnava-live.sk I Názory vyslovené v diskusiách čitateľov nie sú názormi prevádzkovateľa webu, a ten za obsah týchto názorov nezodpovedá. Rasistické, vulgárne, urážlivé a príspevky mimo témy článku budú vymazané. Redakcia si vyhradzuje právo na zastavenie diskusie v prípade, že komentáre smerujú k vzájomnému napádaniu sa a osočovaniu účastníkov diskusie alebo iných osôb.