reklama

Derby Spartak – Slovan označila polícia za rizikový zápas, na Kollárovej budú platiť obmedzenia

Pre futbalové derby Spartak – Slovan bude v nedeľu uzatvrená časť Kollárovej ulice.

Tradičný súboj futbalových rivalov sa začne v nedeľu 17. októbra 2021 o 17. hodine. Na zápas sa intenzívne pripravuje aj trnavská polícia, zápas označili za rizikový.

„Policajné opatrenia budú prebiehať počas celého dňa. Na zabezpečenie verejného poriadku vyčlenil veliteľ opatrení v uliciach mesta Trnava niekoľko desiatok policajtov najmä zo služieb poriadkovej, dopravnej a kriminálnej polície. Pripravené zasiahnuť budú aj špeciálne útvary, policajti z odboru kynológie a hypológie s koňmi a v zálohe bude pripravené aj vodné delo,“ priblížila hovorkyňa KR PZ v Trnave Mária Linkešová.


Kollárova ulica

Ilustračné foto: trnava-live.sk

Polícia predbežne od 15. hodiny a potom po skončení zápasu do približne 19. hodiny uzatvorí Kollárovu ulicu. Prejazd áut teda nebude možný.

„Obyvateľom Podjavorinskej ulice bude umožnený vjazd mimo Kollárovej ulice. Bezpečnostné opatrenia a s tým súvisiace dopravné obmedzenia budú prispôsobené aktuálnej operatívnej situácii a čas uzavretia sa preto môže zmeniť,“ pripomenula Linkešová.

Policajný zbor upozorňuje návštevníkov futbalového zápasu, že v priestoroch štadióna bude zo strany organizátora prebiehať kontrola pandemických opatrení a zápas bude riešený v tzv. režime OTP (očkovaní – testovaní – po prekonaní covidu).

Fanúšikov a návštevníkov futbalového stretnutia polícia žiada, aby sa podľa možností vyhli nešportovému správaniu, nevyvolávali zbytočné provokácie, aby polícia nemusela zasahovať.

Ulož ako PDF
Napísal 16. októbra 2021 10:28. Článok je zaradený do rubriky: Aktuálne, Ďalšie správy, Trnava. RSS 2.0. Both comments and pings are currently closed.


INZERCIA

reklama

reklama

reklama

Prihlásiť sa | © Všetky práva vyhradené. trnava-live.sk I Názory vyslovené v diskusiách čitateľov nie sú názormi prevádzkovateľa webu, a ten za obsah týchto názorov nezodpovedá. Rasistické, vulgárne, urážlivé a príspevky mimo témy článku budú vymazané. Redakcia si vyhradzuje právo na zastavenie diskusie v prípade, že komentáre smerujú k vzájomnému napádaniu sa a osočovaniu účastníkov diskusie alebo iných osôb.